søndag den 6. oktober 2013

Besøg hos hypnotisøren

For læænge siden skrev jeg, at jeg havde købt en tid hos en hypnotisør,

men ikke vidste hvad jeg ville bruge den til. Der er jo nok at vælge i mellem i mit forskruede hoved.

Valget faldt på, at kvitte smøgerne. Jeg har røget siden jeg var 14 år, de sidste 6-7 år on and off, men cigaretterne har nu alligevel hele tiden været en issue.

Ved godt Hypnotisøren sagde, at jeg skulle tænke positivt....men:

- Hypnotisøren var skam flink nok, men jeg synes ikke, at det var én, jeg nogensinde ville dele "alt" med. Sådan lidt blid rockertype, med Adidas joggingbukser...ikke kun udseendet som tæller her, men sikkert også en kemi-ting. Samtidigt virkede han træt og lidt ligeglad...


- Jeg ville gerne have vidst mere om, hvilken tilstand jeg burde være i, inden seancen begyndte. Følte lidt, at jeg snød undervejs. Og når man alligevel har betalt for den dobbelte tid, burde der være masser af tid, til at sætte mig ordentlig ind i de forskellige tilstande.


- Hvorfor skal der være duftstænger? Hader hader hader den lugt, det er så fake og misvisende.
- Virker som en dårlig idé, at have hak i sin "meditationsmusik", med mindre det er et trick?
- Virker som en dårlig idé at mumle og speedsnakke samtidigt, hvis man vil have, at den der er hypnotiseret skal kunne følge med (Med mindre det også er et trick)
- Virker som en dårlig idé at lyde som om at man læser op fra noget... Og bladrer i noget....under seansen
- købte 90 minutter, men var der kun i 45?Nevermind... Uanset hvad jeg måtte synes, så har jeg ikke røget siden jeg var til hypnotisør. Om det er på grund af hypnosen, eller den aftale jeg har lavet med mig selv, om ikke at ryge efter hypnosen, eller en god blanding af begge dele - det skal jeg ikke kunne sige.

Billede fra Alt For Damerne
Jeg er færdig med smøgerne, men de er ikke glemt. Det er en indre slåskamp hver gang lysten melder sig, men jeg er stærk, jeg tager ansvar for mig selv (mit mantra).

...Så håber jeg at Ø. og mine to skønne unger er stærke nok til at overleve mit arrigskab, der har det med at dukke op, når jeg skal være "stærk".

...og at min krop ikke svulmer op af alle substitutterne....5 kommentarer:

 1. Du' da sej! - Kan godt huske dit indlæg med din fremtidige hypnose, og jeg var én af dem som glædede sig til at læse en opfølgning.
  - Hmmm og for mig lyder det lidt......fake? Jeg var sgu personlig blevet skuffet hvis det var min seance (eller hvad det hedder).

  Hvis det er nogen trøst synes jeg du skal klappe dig selv på skulderen og sige at det er egen fortjeneste at ha kvittet smøgerne og så grine for dig selv af besøget hos joggingbukse manden ;)

  Keep on the good work! ;)

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke. Det var en lidt speciel oplevelse. Heldigvis var det Ø's tur efter mig, og skal så lige tilføje, han skiftede altså ikke CD'en ud, på trods af hakkerne (der var en del)... men måske et trick???

   Slet
 2. Sejt du har taget beslutningen, og sejt du går med den! Men puh jeg kender trangen.. Venter lillebror til marts, så tog en kold tyrker da jeg fik to streger. Gjorde det samme med storebror, men faldt i igen. Har heldigvis en ekstra motivation i forhold til min dreng i maven, men nøj lysten kan være stærk! Held og lykke :)

  Blueeyedflower.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) og tillykke med graviditeten. Det er hårdt, men ikke som det var de første tre dage. Lige i dette øjeblik, så kunne jeg helt vildt godt ryge en cig, for jeg er skide sur på Ø, Asos og og alt muligt andet... Måske går jeg en tur i stedet for....;)

   Slet
  2. Tak :) Altså gåturen ville nok være det mest fornuftige valg..! Men man ved godt hvad der ville "lindre" hurtigst. Men fedt du hænger i!!!

   Slet