søndag den 27. oktober 2013

Nyt på væggene
Vi har fået lidt nyt på væggene. Bronzeplakat med København fra Kortkartellet. Jeg synes nu ikke, at den er specielt bronze - mere brun. Det passer mig nu meget godt, for på "Republique" er RE - bogstaverne bronze, på en meget shiny måde, super fedt i små doser, men var lidt bekymret for en hel by med bronze. Og så klæder de to plakater hinanden fint. Børnene er også glade for Københavnerplakaten, de er vilde med de mange bogstaver, og også nysgerrige for hvad de forskellige bydele hedder, hvor hvem bor og hvad der findes i hver bydel.  Den grønne lampe er fra Hillstreet, why åh why købte vi den i grøn!!!

Katinka har tegnet en meget stor figur på Fritidshjemmet, og den ville hun gerne have i glas og ramme. Så lige nu pryder den badeværelset, indtil vi finder en bedre plads.

Marius er så vild med dino'er som man kan blive, så Katinka og jeg købte en plakat til ham i Lagerhaus, da vi var i Sverige i efterårsferien, og den hænger fint over brændekurven. 

4 kommentarer:

 1. Skønne billeder. Kan rigtig godt lide de to plakater i har bag sofaen :) Rigtig sød sød tegning Katinka har lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) tror nu også, jeg er vildest med Katinkas egentlig. NU har hun så lavet kæmpe figurmænd hele weekenden, så.....

   Slet
 2. det ser godt ud, god helhed. jeg troede faktisk lampen var fra Bahne, da jeg lige har set en magen til, - i bronze faktisk...dén er jeg blevet lidt (hemmeligt-) forelsket i.
  Lampen er fra Bahnes eget mærke.....

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh tænk så fint det kunne være med en bronze lampe til de billeder... i stedet for en meget frisk græsgrøn... ;))

   Slet