mandag den 21. oktober 2013

App: Snak med din opskriftJeg bruger For det meste iPaden når jeg laver mad, hvis jeg  har brug for en opskrift. Og jeg grisser ALTID iPaden til i samme vending. Super irriterende med fedtede fingre, dejrester eller andet godt på iPaden.

Det er så slut med det nu.

Nu kan jeg bare gå på appen "føtex Madunivers" og så benytte en af opskrifterne derfra, og derefter "snakke" mig igennem = ingen fedtfingre på iPaden. Bare råb "næste" eller "tilbage", så tager den næste skridt i opskriften.
Denne ret med ekstra pølser og tomatpuré, kan jeg altså godt anbefale - mums, rub og stub blev spist .

Appen kan også omregne enheder, tilføje stopure, lave handleliste som du så synkroniserer med iPhonen, så listen også er med på indkøbsturen.

Alt i alt mange smarte funktioner, udover et super smart design og let brugerflade. Savner dog flere opskrifter. Selv om man kan tilkoble en del opskrifter fra samarbejdspartnere som Arla, så er det altså kun føtex egne opskrifter, som man kan "snakke" med. Men mon ikke det kommer hen af vejen?


Appen er gratis, men fungerer kun til iPad.


Dette er et sponsoreret indlæg

4 kommentarer:

 1. Hvor fedt og lidt sjovt..... kunne ikke la være med at grine, da du skrev "råb".
  Så lige mig selv stå og råbe til Ipad'en... i mit hovede blev det er meget sjovt billede :)))) Endnu sjovere hvis den ikke gør som man siger :)
  Må hellere prøve det :)
  Kh. Susan

  SvarSlet
 2. Har netop set app'en, men vidste ikke, man kunne tale til den...ser også et billede af mig selv råbende til min ipad for mig :-))

  SvarSlet
 3. Jeg synes man skulle råbe en lille smule ;) Hvad gør man ikke, for at holde iPaden fra fedtefingrene ;)

  SvarSlet