tirsdag den 29. oktober 2013

Ønsker til 6-årig pige

Det kan være vanskeligt at finde på noget, når man bliver 6 år, og ikke rigtig gider alt det der pigelegetøj som Barbie, My little Pony, dukker osv. Men alligevel lykkedes det Katinka med en smule hjælp fra moderen, at finde nogle ting, som hun rigtig gerne vil have på ønskelisten.


Rulleskøjter, udklædning (supergirl), plakat,(ej det var vist moderen) Vitellobøger, Mumibestik (Super gaffel og kniv, som er stødige, har en god vægt, og passer godt i en mellemstor hånd - og mund), Spil, Lego Friends flyvemaskine, "Far til fire til søs"-filmen (hun elsker den) og digitalt kameraOg så ønsker hun sig også:

Vinterjakke
Fede sneakers
Perler til smykker
Støb i gips
Alvildas kæmpestore krussedullebog
Væv
Top Model tegnebog
Bæverspil
Glimmertusser
Cykellygter
Rigtig gode tusser, a la Staedler - de tykke
Gavekort til Build a Bear

Jeg kunne tænke mig, at forære Katinka en minitur til odense eller Århus med en enkel overnatning, lidt shopping og museumsbesøg. Det kunne være så hyggeligt med en lille tur - bare hende og mig.

5 kommentarer:

 1. Tak for inspiration. Måske min Mette på 5 kan bruge nogle af ideerne her til jul :.) For det er jo altid svært, især når hun har to store søstre.

  SvarSlet
 2. Det var da en rigtig god ide med en tøse tur. Hvis i tager til Århus kan i jo passende på lavet den build a Bear, som hun har fået et gavekort til. Måske de har et pandekagehus, ligesom der er Rasmus klump pandekagehus i Nordjylland. Eller måske en tur på Jensens bøfhus. Måske den gamle by i Århus også kunne være hyggelig ved juletid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ideerne. Århus ville være så hyggeligt!

   Slet
 3. Hej :-) Jeg har en del pigejakker i butikken, kig ned så finder vi ud af det med str. kan skaffe flere. KH

  SvarSlet