fredag den 22. marts 2013

Kubusbowl

Jeg har savlet så meget over Kubusstagerne fra By Lassen, hver gang jeg har set dem her i blogland. Men nu har jeg næsten en selv. Der mangler bare lige holderne til lysene, og i stedet for er der en skål i midten. Og det er faktisk ret praktisk. Og virkelig pænt!Lige nu skal der ligge en masse påskeæg i den, aller først den hæklede slags, og når påskegæsterne begynder at komme - rigtige sukkerfede påskeæg, og når de andre så har spist dem (ikke mig da), så skal Ø. få lov at få bowlen over på sit kontorbord, så han kan ligge dimser og dutter i den.

Lille Kubusbowl i cool grey

For for første gang i meget lang tid, så synes han faktisk, at der var noget jeg tilførte hjemmet, som rent faktisk var pænt. Som i virkelig pænt. Jeg har ellers ikke været så heldig med mine seneste nyanskaffelser, men som Ø. selv indrømmede den anden dag, så vokser tingene sig ligesom federe. Men Kubusbowl den taler til ham. 5 gange på halvanden døgn, har han nævnt den...^^.

Kubusbowl fåes også i stor størrelse og i farverne sort, hvid, cool grey (som min) eller soft grey

Dette indlæg er sponsoreret af By Lassen. Indlægget er et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på denne. 

4 kommentarer:

 1. Den er da også lidt skøn :0)

  SvarSlet
 2. Ja ikke? Og ikke "for meget", den passer ind virkelig mange steder.

  SvarSlet
 3. den er SÅ flot ...
  Både i grå og grøn

  SvarSlet
 4. Det var egentlig også vanskeligt at vælge, men den grå passer nu bedst herhjemme...tror jeg ;)

  SvarSlet