mandag den 25. marts 2013

Kagepyntetest

Tidligere har jeg haft problemer med at få pyntet mine kager.

Jeg har forsøgt mig med Mette Blomsterbergs metode med "madpapir", som man bare lige ruller sammen, og så har man den enkleste "pynter"... dog ikke i min verden, så er det endt med glasur eller chokoalde ud over det hele, og egentlig bare blevet noget værre griseri.
Jeg har prøvet sådan nogle engangsposer (til formålet), som man putter en tyl i.... fungerede ok i begyndelsen, men pludselig gik der hul på posen, og vupti, chokolade over det hele. 


Den anden dag, da jeg lavede påskeæg, prøvede jeg et nyt køkkenredskab af. En Decopen. Sådan en lidt handy ting, som man kan dekorere kager eller påskeæg med. Jeg puttede stykker af chokolade ned i beholderen, låg på, og her er det så meningen, at man bare smækker den i mikroen, og vupti, smeltet chokolade. Men vi har ikke en mikroovn, så i stedet hældte jeg vand i en gryde, satte et låg omvendt i, og kunne dermed sætte Dekopenen ovenpå, så chokoladen smeltede inde i beholderen. Det var ret let at dekorere æggene med den lille tyl. Så thumps up!

Der hører også tre andre tyl med, den ene er en pensel, så man enkelt kan pensle æg på et brød f.eks. Man kan få Decopenen i fire farver, og alt går i opvaskemaskinen.


Dette indlæg er sponsoreret af Kitchen One. Indlægget er et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på denne. 


1 kommentar:

  1. Det lyder da næsten til at man ikke kan leve foruden ;O) genial ide

    Mona

    SvarSlet