mandag den 11. marts 2013

Soveværelse


 Der er en regel her i huset, som jeg er ret streng med. Jeg kan altså ikke klare rod i soveværelset, og hver eneste gang ungerne kommer galoperende mod soveværelset med fyldte lægetasker, udklædningstøj, legoklodser og alt muligt andet, så er der kun en ting at sige: UD!
De må altså gerne opholde sig i soveværelset og hoppe i sengen, og sove i den om natten (en gang i mellem), men legetøj - NEJ TAK.
Når man bor småt, så er det altså dejligt, at der i det mindste er ro i øjnene bare et sted. Af samme årsag er der også meget spartansk på hylderne, men til gengæld fyldt op med kasser under sengen, men det kan jeg jo ikke se. Sengetøjet er fra Rikke Tikki companys eget mærke Just. Og det er designet af Anne Nowak. Det er simpelthen så forårsdejligt at se på, og så er det også super blødt.

Lige nu er det sat ned til 199,- i stedet for 299,- pr. sæt i Rikki Tikki Companys egen shop. og det er da ret billigt! Man kan også få det med ekstra længde til 249,-.


Dette indlæg er sponsoreret af Rikki Tikki Company. Indlægget er et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på denne. 

9 kommentarer:

 1. det lyder egentlig som en megte god regel der det med at sige "ud med legetøjet"; synes tit jeg vågner op på en Duplomand eller tre

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det værste! Jeg vågnede (på trods f regelen) med en legetøjsmøtrik nærmest klistrert ind i låret i sidste uge... ;)

   Slet
 2. Sikke et smukt soveværelse. Ville ønske jeg kunne holde rod ude af mit, men i og med at det er i samme rum som arbejdsplads, stue og kreativt rod, så er det ret så svært. ;) Har også sengetøjet, og knus elsker det :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er måske lidt for "nude" pt, men har købt lidt til væggene, og håber at det kan passe ind

   Slet
 3. Haha, I totally adore that little ghost!

  SvarSlet
 4. Det er virkelig et fint soveværelse du har indrettet! Det oser af forår og fuglefløjt :D

  SvarSlet
 5. Sikke lækkert og ryddeligt jeres soveværelse er. Jeg ville ønske jeg kunne sige at mit så lige sådan ud, men det gør det desværre ikke. Det er gået hen og blevet samlingssted for op til flere ting :/ God aften herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan var vores også før, de vi havde "det store" soveværelse. Vi havde nærmest bygget en borg rundt om sengen af rod, og havde en kæmpe reol...også meget rodet... så det var aftalen, da vi flyttede rundt, at soveværelset er rodefrit ;)

   Slet