onsdag den 3. september 2014

Nye efterårs - sneakers til Katinka og Marius

Det er helt vildt som ungernes fødder er vokset hen over sommeren, og specielt Katinkas fødder er vokset ud af forårets gummisko.

Katinka har altid haft ret stærke meninger om hendes beklædning og ikke mindst sko, og hun er lidt af en "Tomboy", når det kommer til tøj. Så ikke overraskende valgte Katinka de blå sneakers fra By Kier som både er til piger og drenge. De er nu også ret fede, lidt rå i looket, og er selv vild med de gule detaljer.


Katinka er ret vild med hendes nye sko, og første dag havde hun dem på 7 timer i træk. Det var i lørdags hvor regnen stod ned i stænger hele aftenen, og strømperne var faktisk helt tørre!

 Da jeg en anelse bekymret spurgte til fødderne, var svaret; "Mine fødder har det altså bare så godt, de er jo megagode de her sko!" Ud over farven elsker Katinka det lille danske flag, som er på de allerfleste af By Kiers sko. 

Selv når hun er fin, skal det aller helst være i yndlingsfarven blå. 
Det sidste år har vi anskaffet os både støvler, sandaler, sneakers og hjemmesko fra By Kier. De er bare billigere end fx. Angulus, og så er det produkter af god kvalitet og virkelig god service! For ikke længe siden gik Marius' sneakers i stykker i den ene flab, jeg skrev dette til By Kier om lørdagen, og søndag morgen, blev jeg tilbudt et par nye sko. Det er altså virkelig god service!

Marius valgte disse fede sko med camouflage - dog uden at det bliver for meget camou over det. Han er fuldstændig pjattet med dem, og har flere erklæret (meget højlydt) at han elsker dem!
Til trods for den store kærlighedserklæring, står skoene pt i børnehaven, så billedet er tyvstjålet fra By Kiers hjemmeside. 


2 kommentarer:

  1. Hvor er de fede! Elsker bare blå :-)
    Amalie, sundesager.dk
    Kig gerne forbi.

    SvarSlet