fredag den 19. september 2014

Legegruppe på besøg

I Katinkas klasse har de legegrupper. En rigitg god idé, hvor børnene får leget med nogen andre end dem de plejer. De er hjemme hos hinanden på skift, en gang om måneden.
Vi er i gang med anden runde, og ungerne er vilde med det. I dag var det vores tur. Jeg hentede dem alle på skolen, og så gik vi hjem gennem skoven. Allerede da jeg hentede dem, havde gruppen leget sammen hele dagen i frikvarterne, og den smule de nåede på fritidshjemmet. Så alle var i superhumør, og de løb, lo og hyggede sig.


Så snart vi kom hjem, lukkede ungerne sig inde på Katinkas værelse, og gik i gang med at undersøge og lege. Da det blev lige vildt nok til mine sarte lærerører, sendte jeg dem ud en halv times tid. Derefter havde Katinka bestemt at vi skulle bage muffins.

Hvert barn fik lov til at putte en ingrediens i dejen, og bagefter rørte pigerne dejen og drengene hakkede chokolade. De valgte hver 4 muffinsforme, så de havde deres helt egne kager.


Mens muffinsene blev bagt og afkølede lavede ungerne armbånd af elastikker.

Og så skulle de pynte muffins. De hyggede sig helt vildt med det, og den fik ikke for lidt med glasur og krymmel! De fik lov til at spise en kage hver, og resten fik de med hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar