torsdag den 4. september 2014

Ikke ryger

 Den første uge uden smøger, var den allerværste uge ever. Og her er et svar, jeg sendte til min far på mail, da han var så sød at forsøge opmuntre mig:


Tak for opmuntringen;) 

Jeg holder ud! Har heldigvis en tålmodig familie...

grrrrrrr.....

Og kan ikke være bekendt nogen sinde at tage en cig igen, efter denne weekend.... 

Knus fra datter(Evil Mum)


I dag er det 11 måneder siden, at jeg holdt op med at ryge ved hjælp af hypnose.

11 måneder uden 8 daglige cigaretter svarer til:

 • 2684 smøger = 13 kartoner
 • 5762 kr som ikke er gået op i røg (men til lækre ting til mig selv)

 • 11 måneder uden stress over at jeg ikke må ryge på arbejdspladsen
 • 11 måneder uden dårlig samvittighed over at jeg ikke er holdt op med at ryge endnu
 • 11 måneder hvor jeg aldrig har manglet cigaretter efter tanken var lukket
 • 11 måneder uden virkelig grim askebægerlugt i tøjet
 • 11 måneder uden et eneste hvæs!
Jeg er rigtig glad for endelig at være fuldstændig røgfri, efter rigtig mange forsøg gennem årene. Jeg kan sagtens gå med ud at ryge, men jeg nøjes med at snakke, (og sniffe), og går ikke glip af noget. Dog har jeg ikke mærket nogle store fysiske ændringer. Jeg lugter ikke bedre, smager ikke bedre, har ikke hverken mere eller mindre luft. Jeg har dog ikke længere den der virkelig grimme lidt brændende smag i svælget om morgenen, når jeg vågner, og heller ikke en stemme som ofte går over i hæshed, og slet ikke noget slim længere.

Nu snupper jeg lige et måned mere, og derefter et år mere.


6 kommentarer:

 1. Rigtig godt gået,.... jeg ved hvor svært det er, ikke fordi jeg nogensinde har røget men jeg har en mand som har gjort utallige forsøg og nu endelig efter 48 år med 20 cig. om dagen er holdt op og denne gang tror jeg på at det holder:O) hvis du ikke kan lugte forskellen så kan jeg fortælle dig, at vi som ikke ryger kan lugte en markant forskel så glæd dig over at det ikke kun er skønt for dig men helt sikkert også for resten af familien:)
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at din mand endelig er holdt op! Og ja, min mand ryger jo stadig, og man kan jo næsten ikke tro, at man selv har lugtet så dårligt!!

   Slet
 2. Jeg synes det er super flot. :)
  Jeg stoppede for over ti år siden. Efter tolv år med ca 20 smøger om dagen. Ikke 20 fra starten af selvfølgelig, men efter en del år ryger (haha) det deropad. Jeg holdt faktisk også et foredrag på en videregående uddannelse engang, hvor jeg fortalte om at ryge. Og hvor meget jeg elskede det!!
  Så blev jeg gravid med min ældste søn. Han bliver 10 i januar. Og jeg smed cigaretten. Uden problemer. Det var et skod og jeg så mig ikke tilbage. Jeg har aldrig følt mig afhængig af at ryge, og det kan være underligt for nogle at høre det. Men trangen har aldrig været der. Lysten derimod var stærk. Kaffe og smøger...

  ....jeg drikker dog stadig kaffe ;)

  /Kamille

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lysten kan sagtens drive værket! Næste projekt her må være sukkerafhængighed!

   Slet
 3. Åh jeg glæder mig til at jeg kan skodde min sidste smøg... Jeg kan stadig ikke, og jeg synes jeg har prøvet 10000 gange, og her sidder jeg med min dejlige Benson & Hedges Duel, og hygger mig med blogs... Doh..

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh ja der er ikke mange ting som slår hygge med pc og smøger. Her har vi dog ikke røget inde i mange år efterhånden, så der har det foregået udendørs med en ipad eller tlf i hånden.

   Slet