søndag den 2. februar 2014

Designer Zoo udsalg-ish

I går var det altså lige før, at jeg fik købt nogle fantastiske keramiksager.

Jeg havde ellers planlagt kuppet hjemmefra; bil ind til København, parkere ved forældre, aflevere Katinka, nå den ene bus, skifte til den anden bus, og tada - stå foran Designer Zoo - lige når de åbnede deres 2. sorteringssalg. Og så ellers bare dase i butikker de efterfølgende timer.Men som de fleste andre gange jeg planlægger lidt for godt, så kommer der noget yngel i vejen, og det gjorde der også i går. Marius fik skreget sig med, og ville ikke have tøj på, og ville ikke ditten og ville ikke datten. Så selvfølgelig nåede vi ikke den første bus vi skulle med i København. 

(Kunne du ikke bare kørt til Desiger Zoo i bil?) 
Tjoo... men jeg skulle jo først til Vesterbro, og derefter ind til byen (aka Strøget)... og det er UMULIGT at parkere nogen steder, og jeg er totalt dårlig til at parkere... i sidste uge fik jeg for eksempel en fremmed til at sideparkere min bil ude på Nørrebro.. ;)

Men Marius og jeg nåede frem til Designer Zoo. Og jeg fandt straks lige det jeg ledte efter. Alle de smukke sager oven over. Jeg var faktisk en anelse i ekstase. Og jeg kunne have købt meget mere!
Vi fik møvet os forbi alle damerne, så vi kunne betale. OG først der går det op for mig, at køen er kilometerlang! Seriøst tror der var 55 i kø, inden det kunne blive vores tur. Og med en lille 4-årig, som skulle tisse, og i øvrigt ikke havde forståelse for, at al det keramik som var i butikken, kunne gå i stykker... så var det bare at vinke pænt farvel....

Nå - var det ikke også noget med, at jeg har shoppefri måned...

3 kommentarer:

 1. Er det ikke fantastisk at vi så alligevel elsker dem over alt på jorden ;-) Selvfølgelig lidt øv med den keramik, håber du finder de fine ting en anden gang..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var da øv... og endnu mere øv at han så tissede på min Marc Jacobs taske i Designer Zoo's baggård lige bagefter... men hold nu op... I <3 him ;))

   Slet
 2. så tæt på, og alligevel så langt væk......er det ikk det man siger? ;)
  Sød lille historie, selvom det var en smule unfair overfor moderen ;)

  // Rikke //

  SvarSlet