fredag den 31. januar 2014

Børnebestik

Nu er mine unger jo ikke helt små længere... i forhold til bestik i hvert fald. Jeg vil gerne have at de spiser "ordentlig" og meget gerne med kniv og gaffel. Jeg har oplevet unger i 7-8 års alderen, som kun får tilbudt en ske til aftensmaden, uanset om der var bøf eller grød på menuen. Det ser sgu lidt pattet ud.
Så gør det jo ikke noget, at bestikket så er noget, som børnene faktisk også kan bruge. Vi bruger Mumi-bestik, og vi har tre sæt, så der altid er til ungerne. Både kniven og gaflen ligger super godt i hånden, da det har noget tyngde, men det er også en anelse større en "baby-bestikket", så perfekt til det lidt større barn.
Mumibestikket minder altså meget om "voksenbestik", det er bare lidt mindre

Marius er blevet ret god til at bruge kniv og gaffel
Noget af samlingen... Vi har tolv stykker bestik, som alle er forskellige. Nogle af motiverne er ens, men vender for eksempel hver sin vej.


Mumibestikket kan købes flere steder, men blandt andet her

5 kommentarer:

 1. Her bruger vi også børnebestik og har brugt det fra hun, ja, kunne sidde med ske/gaffel i hånden.
  Men har ofte tænkt på hvor længe de bruger børnebestik, altså hvornår de går over til voksenbestik???

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det som er så godt ved dette bestik, at det er sådan en mellemstørrelse, den kan de godt bruge flere år endnu.

   Slet
 2. Åh så yndigt! Mumi-bestik må være det fineste bestik i verden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Man kan ikke lade være med at forelske sig, bar een lille smule.

   Slet
 3. Årh hvor er det fint! Her kæmper vi midt i mellem børne- og voksenbestik. Måske vi skulle prøve disse?! (tak for tippet)

  SvarSlet