mandag den 27. maj 2013

Lakse-lyserødsfarvede lækkerier


Den gang vi boede i Oslo, malede vi en væg i soveværelset helt knald-pink, fordi jeg vi gerne ville have en pige. Jeg synes jo, det burde hjælpe lidt, hvis det sidste man så inden man lukkede øjnene, var en meget pink plet. Pigen fik vi, men Ø. - jeg tror han blev skadet af det.

Jeg kan vist roligt sige, at Ø. (måske som følge?) har fået angst overfor lyserøde nuancer. Bare han ser noget tilnærmelsesvist lyserødt så ryster han en lille smule, og er virkelig bange for at komme i nærheden af det. Så alle dimser, stager og æsker som er kommet i huset (af mig) med lyserødt islæt, bliver med det samme sendt ud i min kontorkrog i køkkenet eller genet ind på børnenes værelse. 

Mit kontor - på en god dag - ingen rod, intet legetøj, tøj eller noget andet. 
Lakse-lyserødsfarvede ting: Æsker fra Hay, billede fra Beck Søndergaard, lille glaskrukke fra Iittala, vase fra Aalto (Iittala), målebånd og små blokke fra Tiger, Kivistager fra Iittala/Marimekko

Er altså helt pjattet med disse virkelig pæne fyrfadsstager fra Iittala!!!

Jeg skulle gerne have en kæmpe laksefarvede væg herude i køkkenet. Måske endda et gulvtæppe som matcher?

4 kommentarer:

 1. Sikke et skønt hjørne du har der, ser super hyggelig ud.... er også vild med lyserød/laks!!!

  Vh Louise
  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er simpelthen også bare så hyggeligt ;))

   Slet
 2. Ej, er da helt vild med dit kontor-hjørne, både Hay æskerne og Eames opbevarings-tingen. Kan ikke huske hvad den hedder, men den ønsker jeg mig også til mit krea-hjørne.

  Lyserødforskrækkelse lever også i bedste velgående her - især på tøjet, dog ikke pigerne, hvor alt inkl.pink går under betegnelsen lyserødt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Opbevaringstingen er fra Vitra, og fhedder Uten Silo II. Det er en af mine yndlingsting, som jeg ALDRIG skiller mig af med ;)

   Slet