onsdag den 1. maj 2013

Travl hverdag

... ja det lyder jo næsten utroligt, at også en lærer kan have travlt i hverdagene, og faktisk så travlt, at det kan være vanskeligt at nå at handle. Så vi "køber ind" på nettet.
Og jeg har faktisk været lidt fornærmet over, at vi har ikke haft mulighed for at handle hos Nemlig.com - indtil nu, hvor de endelig også bringer varer ud til vores lille provinsby.

Alle varene kom helskindet frem, og specielt grøntsagerne så store og lækre ud, lige dem jeg selv ville have valgt. Kyllingerne til aftensmaden manglede, men Nemlig.com havde sendt en mail i løbet af dagen om dette - Ja lærere har altså travlt - og jeg havde ikke nået at tjekke mails. SÅ lidt irriterende at stå der klokken halv seks uden kylling, men så lavede jeg i stedet nogle nakkekoteletter, som jeg også havde købt hos Nemlig. Ø. troede det var oksekød, og synes simpelthen, at det var det bedste kød, jeg nogensinde havde lavet. Så tak for det.

Jeg skal lave en himmelsk kage til Ø. på fredag, hvor han har fødselsdag, og det gør det ikke noget, at det "bare" er Marabou som kommer i kagen. Til gengæld var det virkelig lækkert at få en gave med i poserne, en helt tredje Marabou, som er gjort kål på for længst (af mig). MUMS.

I forhold til dér, hvor vi plejer at handle over nettet, så synes jeg, at Nemlig.com har et større udvalg. Det er faktisk også enklere at handle via deres app, med mobilen, som jeg jo alligevel sidder med i hånden 24-7. Muffins fra Lagkagehuset? Ja tak!  Man kan få masser af specialvarer hos Nemlig, og det er jo ikke ligefrem fordi, det skorter på sådanne butikker her i provinsbyen.

Vil jeg handle hos Nemlig.com igen? Absolut - specielt hvis der også er chokolade med næste gang ;))

Dette indlæg er sponsoreret af Nemlig.com. Udtalelser er mine egne...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar