søndag den 5. maj 2013

Den vægt der...

Det går egentlig ikke så vanvittig godt ;)

Vi spiser helt normalt igen herhjemme, hvilket er fint nok, hvis bare det normale ikke også bestod af kage, slik, is.... Men den der påske efterfulgt af 4 ugers lockout inkluderet et visit i Rom... det hjalp ikke stort på den sunde livsstil. så nu må vi se at komme i gang igen!

Til gengæld så får jeg trænet. Ikke så meget i fitnesscenteret som jeg burde, men jeg har hjemmetræning om aftenen.

Dag et kører jeg to apps med sit-ups og squats. Her tager jeg også samme antal gentagelser for de nedre mavemuskler og sumosquats for inderinderlår. Så det er efterhånden pænt mange jeg er nået op på (200+ af hver øvelse).

Dag 2 kører jeg et "numse-program" som jeg har fundet på Pinterest: I øvrigt er jeg vild med den måde, de har sat videoerne op på. Jeg kunne tænke mig at krydre dag 2 (numse) med nogle armøvelser, nogle ideer?


Og dag 3 kører jeg dette core-program som jeg så hos Fit n'run. Dog er der nogle af øvelserne, som jeg skruer ned for, for det er godt nok hårdt! Men målet er at kunne tage alle øvelser.
Hvert program køres to gange om ugen, og så har jeg en pausedag.

Så selv om jeg måske ikke kommer af med så meget fedt på kroppen, så bliver jeg stenhård indenunder ;) Og en stor sidegevinst: Jeg har ikke haft ondt i ryggen, siden jeg startede med hjemmetræningen - så havde kiropraktoren alligevel ret ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar