En af weekendend favoritter er boller uden mel, men med havregryn:
Bollerne bruger jeg i stedet for sandwichboller eller burgerboller, og selv om de ser meget grønne ud, så smager de virkelig godt!
Lækre broccoliboller med sesam, lækre grøntsager, hjemmelavet aioli og tunsalat fra Ks´ Lækkerier |
Udsnit af frokostbordet |
Vi nåede også en tur på Slottet - Marius ÆLSKER soldaterne |
Opskrift på Broccoliboller (frit efter denne opskrift):
100 gr havregryn
200 gr broccoli
2 æggehvider
2 æg
Lidt salt
1-2 tsk husk (kan udelades)
Blend det hele sammen
Bag 30 min på ca 200 gr - eller til de er brun-ish
Jeg puttede lidt sesam på toppen, inden bolleren kom i ovnen, så ser de bare ekstra gode ud Indlægget er lavet i samarbejde med Ks´ Lækkerier |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar