fredag den 13. juni 2014

Købe-modus

Nogen gange så får jeg en helt vild absurd lyst til at købe alt i hele verden. Sådan har jeg det lige for tiden. Og jeg gør det - næsten... jeg har bare ikke lige penge til det hele, så jeg kigger og leder efter det helt rigtige... på nettet, går i butikker, prøver tøj, sko, klikker alt muligt ind i mine virtuelle indkøbskurve, som aldrig bliver tømt for alvor.

I de sidste par uger, er der nu alligevel kommet noget med hjem:
Det blevet til to tallerkner fra Royal Copenhagen (uden mønster), to Trendsaleskøb, som absolut ikke levede op til forventningerne, en glimmernederdel fra Moss Cph, som stikker på lårene, en lidt for neongul trøje fra Moss Cph, "høje" Billi Bi slangesandaler, som jeg har gemt i skabet, så ikke Ø. ser dem, en kæmpe pakke fra Zara fyldt med sager til ungerne (bestilt inden jeg sorterede sommertøjet, og opdagede, at de absolut har, hvad de skal bruge), Kawasaki sneakers, et nummer for store - med vilje, en lækker smuk og længe ønsket kjole fra Rosemunde, en top fra Lollys Laundry, lidt basissager fra H&M, en lækker sort must-have t-shirt, og var lige ved at købe høretelefoner fra Bose i dag (mangler godkendelse fra Ø.) og et Marc Jacobs ur i går (køber det i lufthavnen om et par uger). mangler også en clutch, nogle fede armbånd, en bikini jeg kan passe, basictoppe, shorts...Kjole, Ur, Clutch (får jeg aldrig råd til)


Sandaler, bluse, nederdel, sko
Så hvornår er det nu lige de der børnepenge kommer?


7 kommentarer:

 1. Åh, den kjole er dog også bare urimeligt fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og fandt den nedsat med 500,- Det er jo lige til at købe noget andet for ik?

   Slet
 2. Hvor er den kjole fra? Jeg synes ikke, at jeg kan finde den via linket.. Og hvad er prisen?

  SvarSlet
 3. Den er fra Rosemunde. Tror den allerede nåede at blive udsolgt. De har den hos Bootz og Lisen

  SvarSlet
  Svar
  1. ar lagt nyt link på - der koster den 1499,-

   Slet
 4. Uhh, den kjole! Og det ur! Waouw, altså! Kender godt det der med at have lyst til at købe alt i hele verden i perioder - det sætter min slunkne konto desværre bare en effektiv stopper for. Men lidt er det da blevet til for nylig. Heldigvis :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes da også du har slæbt godt hjem her på det sidste... ;)

   Slet