mandag den 30. juni 2014

Feriehilsen fra Spetses

Vi er til bryllup på en lille græsk ø. 

Jeg har ikke mange billeder endnu, men jeg kan afsløre, at dette bryllup må være det vildeste bryllup som bliver holdt i Grækenland i år. Håber at kunne vise flere billeder, for hold da op, sikke mange fede detaljer! 

Billede 1: Mine to smukke unger var blomsterbørn, her sammen med derers fætter. - gommen. De var så dygtige - de fulgte bruden op til måske verdens mindste kirke. (vielsen foregik lige foran kirken, da der var 300 mennesker) Ungerne stod helt stille i 45 minutter, kun afbrudt af at dele blomster og ris ud til alle gæsterne under vielsen. 

Billede 2: På vej til pre-wedding aftenen inden brylluppet - vi spiste virkelig lækker mad på en græsk restaurant helt nede ved vandkanten. Bagefter var der drinks og hygge på baren ved siden af. 

Billede 3: Huset vi bor i sammen med den norske side af familien, har blandt andet denne flotte udsigt. Kirken ligger på den ene side af huset, og på den anden side ligger stranden, som i anledning af brylluppet var lavet helt om. 

Billede 4: Ungerne er mest i skyggen, dels fordi Katinka har feber - nu på 3. døgn, og så også fordi solen er så utrolig stærk. En af sofagrupperne som er omkring huset. Selv standerlamper er med. 

2 kommentarer:

  1. At være til bryllup i Grækenland er vel en meget fed detalje i sig selv :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan man ikke komme udenom ;)

      Slet