mandag den 24. juni 2013

Miffy, Mummi og andet til baby

Om ikke så længe kommer der en lille ny verdensborger til i vennekredsen.
Der er længere og længere i mellem babyerne, så det er virkelig stort, når nye kommer til. Og hvor skønt må det ikke være for den lille (pige eller dreng) og forældrene, som både har tilgang til alle vores andres børns aflagte og til tider ubrugte tøj og legesager, men mon ikke baby også får en del gaver?
Jeg har i hvert fald et par ideer:
Miffy er en rigtig god kandidat til en gave til den lille. Selv om retro er lidt på vej ud af bagdøren, så tror jeg nu ikke Miffy skal nogensteder. Find bestikket og spisesættet her.
Jeg har et eller andet med pandaer, og et eller andet med Briolegetøj. Og figurerne fra Brio er SÅ kære, ville næsten ønske at jeg selv skulle have dem.
Bodyen og heldragten er fra det svenske firma Färg & Form, og lige nu kan man få 3 stk sky-tøj for 2 stks pris og derudover er der 50% på delene. Så det koster foreksempel 150kr for tre bodyer, det er sgu da billigt, og så er det virkelig fine farver.Mummi er stadig super populær og kær. Udstikkeren er i stor størrelse, og den vil jeg nu selv beholde, men til gengæld lover jeg at bage masser af Mummikager til den lille ny i fremtiden.

Egentlig ledte jeg efter en bilbane til Marius. Pludselig blev jeg væk i babygear - men sådan er det - ik?


Find alle sagerne over hos lekmer.dk

2 kommentarer: