fredag den 28. juni 2013

Test af Pickwick Cold

Pakkerne med Pickwick Cold ser ganske lovende og indbydende ud. Og faktisk grunden til at jeg sagde ja til testen. Pakkerne er ikke is-te, men et slags te-produkt, som skal gøre dit vand mere spændende at drikke. 

Bag den lækre facade, er der disse knap så spændende "pads", som man skal putte ned i et koldt glas med vand. 

Jeg lavede et glas af hver smag, ananas-kokos, fersken og røde bær, og de skal så trække i 6-8 minutter. Jeg puttede glassene i køleskabet imens, så de ikke stod og blev lunkne.

Bortset fra en lidt skummende-agtig overflade på fersken og ananas-kokos versionen, så ser det da lækkert ud, og ligner totalt saftevand, hvilket jeg også lokkede ungerne med.

Ananas-kokos afprøves af Katinka, og dommen var hård. "Adddrrr... det smager af shampoo..." (vores shampoo er med kokosduft). Og Marius var heller ikke begejstret: "Ej Mor, det er jo IKKE saftevand", og  det havde han jo helt ret i. Jeg må give ungerne ret, smagen var meget kokos-ish, og smagte hverken af te eller saftevand, men måske en alkoholfri Pina-Colada.

Næste glas var den med fersken, og den minder mest om is-te, både hvad angår smag og udseende.


Den sidste pakke med de røde bær, var den som så allermest indbydende ud. Farven var klar og saftevandsagtig. Katinka: "Det smager af vand mor", og denne smag fik faktisk lov til at trække et minut længere end de andre. Jeg synes selv at den røde var ok, den dufter rigtig godt, men smager ikke af så meget.

 Laver vi Pickwick Cold igen? Jeg kunne godt finde på at skifte Cola Zero ud med noget sundere, og da der ikke er nogle kalorier i Pickwicks Cold, og da alle er sødet med Stevia (som ikke skulle være så slemt for kroppen som de fleste andre sødemidler), så er dette måske en god mulighed. Og så ville jeg gå efter fersken eller røde bær.Ingen kommentarer:

Send en kommentar