fredag den 28. juni 2013

Nyt børnetøjsmærke - Kools
Kender du Kools.dk. Det gjorde jeg heller ikke, før en veninde gjorde mig opmærksom på det. Ser lovende ud, og jeg kan godt finde en hel masse her, som lige ryger i indkøbskurven! Frisk, klassisk med et twist - det kan vi li'!

Flot tunika med stjerner - lige nu nedsat til 135,-

Fede leggins med striber og stjerner til 159,-

den lækreste poncho til 200,-
 
Mælkedrengebukser til 135,- unisex - dem kunne Katinka virkelig godt bruge!

Stribet bluse til drengene - 135,-


Flotte strømer - 2 par for 35,-

Det er lige før jeg skriver, at indlægget ikke er sponsereret, men helt ærlig, who cares? Et godt tip er et godt tip - ik? 

4 kommentarer:

 1. Jeg kender godt Kools, og har købt drengetøj flere gange. Denim bukserne og de farvede holder rigtig godt, men desværre synes jeg ikke at farverne på deres bluser holder særlig godt. Det samme gælder deres strømper, der går hurtig hul i dem.
  Men fede design:-)
  Kh Lena

  SvarSlet
 2. Jeg kender godt Kools, og har købt drengetøj flere gange. Denim bukserne og de farvede holder rigtig godt, men desværre synes jeg ikke at farverne på deres bluser holder særlig godt. Det samme gælder deres strømper, der går hurtig hul i dem.
  Men fede design:-)
  Kh Lena

  SvarSlet
 3. Jeg kender også godt mærket efter jeg blev introduceret for til et home-party. Der købte jeg et par bukser og en tunika. Det er nogen rigtig søde modeller, som de har. Desværre er det bare ikke et mærke, som jeg vil anbefale. Størrelserne er ikke rigtig til at regne med og tøjet bliver hurtigt deformt efter et par vaske. Men når det er sagt, kan det jo også bare være det er mig, som var uheldig med mit køb.

  Kh Ditte

  SvarSlet
 4. Tak for responsen, det altid rart at vide med nye mærker, om de holder eller ej. Og øv, det lyder da ikke så fedt... måske man lige skulle revurdere indkøbene?

  SvarSlet