onsdag den 19. juni 2013

Ferietid lige om lidt!


Der har godt nok været run på her i juni, både på arbejde og i privaten, men om små 10 dage er det adios arbejde, og hello ferie. Yeah!!! Og jeg glæder mig bare så meget. Først et par uger i Spanien kun Ø. ungerne og mig. Vi plejer ellers altid at rejse sammen med enten hans eller min familie, og hyggeligt som det er, så trænger vi bare aller mest til at være sammen os fire (to). Bade dagen lang, cruise lidt rundt i bil, nyde rengjorte værelser, få maden serveret, spil, drinks og altanhygge om aftenen, når ungerne falder omkuld... kl 19.00 ( drømmer).... Sol, palmer og mere sol. Fik jeg sagt, at jeg glæder mig? Megét?
Derefter står den på sommerhushygge i Hornbæk med min familie, og til Norge og forkæles sf Ø.s familie. Lyder da helt ok ik?Hos Ø.s familie er denne her udsigt, da ikke til at blive træt af! Der er sket lidt med Marius siden sidst vi var sydpå!

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en drømmesommerferie:-) Jeg satser på godt vejr i Danmark;-)

  SvarSlet
 2. Jeg har netop fundet din blog, den er jo helt fantastisk og jeg glæder mig til at følge dig! Jeg så at du efterlyste tæppet fra House Doctor. Jeg har selv købt det her, der har de det også i stort :) http://www.trendbazaar.dk/tilbehor/tapper/house-doctor-tile-tappe Håber i får en skøn sommer!
  Kh Camilla Maria

  SvarSlet
 3. Velkommen til ;) Tak for tippet ;) er vild med dine prints!

  SvarSlet
 4. hej Camsen.
  tror du Katinka kan falde i søvn med et uhyggelige hoved ur.

  SvarSlet