onsdag den 1. oktober 2014

Sukkerfri oktober + en vinder

Oktober måned er sukkerfri måned for mig. Oktober er den perfekte måned at sætte hårdt mod hårdt, jeg synes der er en del efterslæb efter sommerferien, for det er ALTID i ferierne, mine gode vaner falder helt igennem. Og specielt efterårsferien plejer at være min yndlingshygge-synde-ferie, med masser af kage, slik, varm cacao, lækker chokolade osv. Så denne ferie og dette måned er der altså nul-sukker.


Der med ikke sagt, at jeg ikke kan drikke en zero i ny og næ, spise en sukkerfri is, lakridser sødet med stevia eller lignende.

Til gengæld har jeg tænkt mig, at tage billeder af alle de lækkerier, som jeg går glip af siger nej tak til, og gad vide, om det ikke er en del, i løbet af et måned.


Vil du være med?

(Jeg tagger med #sukkerfrioktober på instagram, du er velkommen til at joine)Og så var jeg lige ved at glemme en vinder til konkurrencen...

Der er mange som gerne vil vinde de sukkerfri (ahhh meget aktuelt i denne måned) pastiller fra Haribo. Og det kan jeg rigtig godt forstå, de smager helt vildt godt, og så sidder de ikke fast i tænderne. VInderne er trukket ved "sig stop"-metoden, og jeg endte på en anonym læser: Nefermolnit@me.com - tillykke - jeg sender dig en mail, så du kan få tilsendt en lille pakke snart. 4 kommentarer:

 1. Fantastisk ide, den er jeg helt sikker med på!!! :)
  Håber du vil kigge forbi vores blog, hvis du evt. har brug for nogle sukkerfrie alternativer!
  Amalie, sundesager.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Så skal jeg heppe på dig - glæder mig til at kigge med på din blog ;)

   Slet
 2. Nope - jeg var sukkerfri igennem 5 måneder under graviditeten -Jeg har fortjent min sukker ;)

  Men det virkede sådan at mit sukkerforbrug er noget helt andet i dag og ofte finder jeg ting for søde - så pøj pøj med det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor flot! Den effekt har det desværre ikke hos mig. Måske et par dage - jeg er nok mere en alt eller intet-pige.

   Slet