fredag den 5. april 2013

Er I stadig kærester?

Der var en gang, hvor jeg var sindsygt forelsket i Ø.

Vi gik i samme klasse på studiet, lavede opgaver sammen, spiste sammen, han hentede mig fra arbejde om natten, så vi kunne sove sammen - vi var sammen 24-7. Tog på ferier sammen, drak os stive sammen, og vi kunne snakke hele natten - det var perfekt!

Og jeg elskede det, elskede ham, og svor mig selv, at ham her, ham kunne jeg aldrig blive træt af. Vi blev gift efter 9 måneder.

Det er snart 11 år siden.

I dag ligger der to unger i dobbeltsengen, og der hvor ungerne burde ligge - i køjesengen, ligger Ø.  Nogen gange (næsten hele tiden) er Ø. og jeg mere partnere i forældrerollen end kærester. Vi er gode partnere, får det hele til at fungere, har søde børn, er enige om opdragelse og alt det der. Men vi glemmer hinanden. Og når vi endelig har tid til hinanden, fravælger vi (jeg) det, og vælger tiden til os (mig) selv.

Og det er ikke fordi, at jeg ikke elsker Ø. For det gør jeg. Meget. Jeg tror bare, at vi begge tager hinanden lidt for givet, og glemmer, at man også skal være kærester i dagligdagen, og for mit eget vedkommende, føler jeg ofte at man giver og giver af sig selv til ungerne, og når de så endelig sover, så er der bare ikke mere at gi´af.

Min meget korte version er sat lidt (meget) på spidsen her, men fra i dag af, og en uge frem skal jeg simpelthen være den sødeste kæreste, forkæle min Ø., og snakke pænt til ham. Og hvem ved, måske bliver mit helt nye søde jeg en vane, som bliver hængende?24 kommentarer:

 1. Ham Ø er da en heldig kartoffel.
  God fornøjelse og god weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad os se om jeg er enig om en uge - var hans svar ;)

   Slet
 2. Lyder som en super ide, og håber iværksættelsen bliver en god vane.
  God weekend ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg også - god weekend til dig !

   Slet
 3. Det er nemlig alt for nemt at glemme hinanden i en ofte travl hverdag.
  Så fedt at du tager initiativ, og giver ham en hel uge fuld af opmærksomhed.

  Kan i have nogle rigtig skønne dage :D

  SvarSlet
 4. Stødte ind i din blog ved et tilfælde. SKØNT indlæg, som gav mig lige en klump i halsen!
  Det du beskriver så godt, er jo hverdagen for rigtig mange børnefamilier - og det er så let at give op (det gjorde jeg på et eller andet plan selv - blev skilt for 7 år siden)
  Og det ER helt i orden - efter min mening - og også meget naturligt, at børnene fylde meget når de har den alder. Tro mig, det går vanvittigt hurtigt, så nyd dem - pludselig er de store - og så har I MASSER af tid til hinanden.
  Men jo, det er en balance, for det duer jo så heller ikke, hvis man er gledet væk i mellemtiden.
  God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til ;) ved jo godt at man skal tage sig sammen ik? Men det er bare liige det der med at få fingeren på gled ;)

   Slet
 5. Det lyder da rigig sødt og som en god ide, held og lykke med projektet ;O)

  Mona

  SvarSlet
 6. DEJLIGT indlæg!!! Jeg tror du rammer plet hos mange hvor trummerummet har taget over. God ide med en uge, men måske skulle du fortsætte, for 'nogen' siger at det tager 40 dage at ændre en vane :-)

  SvarSlet
 7. Hep hey jeg hopper med på udfordringen!

  SvarSlet
 8. Har lige meldt mig som fast læser, dit indlæg fangede mig fulstændig.... kan kun gi dig ret i, at der meget nemt går hverdag i den med børn, arbejde, madpakker osv. Lyder som en god plan at give ham Ø ekstra opmærksomhed.
  God weekend.

  Vh Louise
  Du er velkommen til at kigge forbi min blog:
  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

  SvarSlet
 9. Opsummering: Ø har fået øl, chips, chokolade, Camsen og vi har spillet kort og drukket drinks til aften. Dog ble jeg så irriteret på de norske regler, så... Nen vi blev da gode venner igen 😇. Om jeg klarer 40 dage.... Lad mig lige starte med en uge ik? Små delmål er meget motiverende. Er spændt på om han lægger mærke til en ændring. Planen i morgen er: at være sød, snakke pænt, sende ham til træning (omsorg med benifits) og gi e ham massage. Og velkommen på holdet Anne, lad os lave en klub 😩😖

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker klubber. Specielt hemmelige ;)

   Slet
  2. Vi burde både have navn og et logo!
   (kan man mærke at jeg er lockoutet, og muligvis keder mig en smule efterhånden?)

   Slet
  3. Seriøst? Fuck det ku' være perfekt! Og for medlemskab skal det kun være for de rigtig stride med dårlig samvittighed!

   Slet
  4. Så har jeg ikke de store problemer med at deltage. KOm til at kalde min Ø. Idi.. her til morgen, men skyndte mig at lave frokost til ham bagefter...

   Slet
  5. Tror det kunne blive ret stort...nærmest en hel bevægelse... klistermærker, posters, hjemmesider med historier, tv ;)))

   Slet
 10. Ih det stikker lidt i hjertet at tænke på Ø i den køjeseng :-) Lyder dejligt med lidt ny energi og fokus på voksentiden. Og så du lige en visuel high-five for jeg synes det er så fantastisk skønt når der bliver løftet et låg for nogle af de små "tabuemner" som vi jo alle kender, men ikke altid får snakket om :-)
  Håber I får en dejlig uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så meget skal du heller ikke lade det stikke. Køjesengen er 200x90 så man ligger ret godt, specielt når der ikke er unger i ;) Han er B-menneske - jeg er A- menneske, så det er sjældent vi går i seng samtidigt.

   Men ugen skal nok blive dejlig !

   Slet
 11. Åhhhhh hvor det lyder som hverdag! MIN hverdag!!!! UPS!

  Tror da i den grad, jeg burde kopiere den tanke, være den søde kone, tale pænt og bare give tid til kæresteriet.

  Takker for et lille venligt spark, måske det kan udvikle sig til at blive helt rart ;-)

  Tanker fra
  Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre jeg ikke er alen! Og velkommen i klubben ;)

   Slet
 12. der skal to til tango ellers bliver det svært mænd har det med at blive dovne og glemme hvor dejlige deres koner er og og manglende sex og erotik gør virkelig mænd sindsyge og i nogle tilfælde giver de så kærsten skylden man skulle måske sige det direkte over aftenhygge ved du hvad min kære mand jeg trænger til ømhed vild sex m.m

  SvarSlet