onsdag den 24. april 2013

Fotobog + vinder


Den dag jeg lavede fotobogen, var jeg vist helt væk, for da jeg fik bogen i hånden, var der virkelig mange ting, som jeg villle have gjort anderledes! Jeg ville have valgt en anden forside - uden stavefejl, ikke kun have små billeder inde i bogen, men have yndlingsbillederne i større format og så ville jeg bruge mere tid på at sætte billederne mere kronologisk. Men skidt pyt med det nu, bogen kom og vi er alle fire  glade for, at vi kan bladre i det forgangne år.

Fotobogen lavede jeg via Pixum, der hvor jeg normalt får fremkaldt billeder. Man skal downloade et program, og via det, laver man fotobogen. Når man først har lært sig programmet, så er det rimeligt enkelt at lege med de forskellige features.


Jeg valgte en kvadratisk bog i mellemstørrelse, og det passer fint med 4 kvadratiske billeder på hver side. Og da vi oftest tager billeder med mobilen, så passede det bedst til vores behov.


Jeg er godt tilfreds med kvaliteten på bogen. Jeg kan rigtig godt lide, at selve bogen er sådan "rigtig bog". Siderne er også lækre, men kvaliteten på billederne synes jeg er en anelse svingende. Om det er fotografen bag eller Pixum, det er lidt svært at vurdere.


Og nu til vinderen. Jeg har trukket lod blandt alle deltagerne, og tada.... tillykke til Christina, håber du får lavet noget godt. Sender du en mailadresse, så får du 250,- til Pixum.


Ha' en dejlig onsdag, solen skinner og det er snart weeekend!2 kommentarer:

  1. Ih tusinde tak - sender en mail straks ! :)

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet