mandag den 22. april 2013

Turist i Rom

I weekenden var jeg med min søster og far i Rom. Uden unger (og mand). Til gengæld bød weekenden på masser af god mad og vino. Meget mere end jeg er vant til, og jeg må sige, at det kunne jeg nu godt blive forfalden til -  tænkte egentlig mest på hvidvinen her.

Vi boede i et meget hyggeligt kvarter med små gader, små mærkelige butikker og masser af cafeer og restauranter. En omgang antipasti...nogen som ved ved sådan noget artiskokpesto hedder? Det smagte sindsygt godt!!
Rigelig af sightseing - Rom er altså bare storslående! Nogen gange blev jeg helt overvældet af alt den storhed, som må have været. Uanset hvor man var, kunne man se et stykke historie eller et virkelig flot byggeri.
Vi nåede Peterspladsen, Peterskirken med ældgammel guide, Den spanske trappe og fontænen...
En dag med sol og sommer

When in Rome... husk solcreme og gode sko... (det havde jeg så glemt)
Shoppede så næsten ingenting til mig selv: En lighter, et armbånd og en mascara....Til gengæld masser af gaver med hjem til mand og unger!
Ærgrer mig nu alligevel over, at jeg ikke fik købt dette læder-havesæt. 10.000 er vel bare et tag i lommen ik?
Det var SÅ fantastisk skønt at komme hjem og se dem alle tre igen... og mærke at jeg virkelig havde savnet dem... men altså - jeg havde nu heller ikke klaget, hvis vi blevet en dag ekstra vel?

1 kommentar:

  1. jeg tror ikke ungerne har klaget men nydt at de kunne udnytte at være alene deres søde mor

    SvarSlet