tirsdag den 26. februar 2013

Den der vægt der...

...hmmm.

I sommers var jeg så træt af min krop, at jeg ikke en eneste gang, lod min t-shirt falde og lade solstråler skinne på den. Ahmen hvad fanden er nu det! Jeg er ikke tyk. Ikke overvægtig. Bare sådan nogle kilo for meget, som har sat sig lidt forkert efter to graviditeter og minus træning.

Jeg har trænet regelmæssigt siden, spist ok sundt uden at være hellig. Men alligevel så ryger der dagligt alt muligt ned, allermest chokolade.

samtidigt med at jeg ikke gad at smide tøjet offentligt,  renoverede vi jo lejligheden, og ud røg vores vægt, den virkede alligevel ikke så godt. Meeeen altså, jeg kunne nu godt have brugt den - ik? For de tre kilo jeg skulle tabe efter sommerferien er nu blevet til 7 kg !!!!!!!!
For helvede da. Jeg trænede jo! Jeg spiste ok sundt jo!Så nu er det for alvor nej tak slik, nej tak boller, kage, sodavand, saftevand, pålægschokolade, chokolade, nej tak børnenes slik.......!

Og jeg har jo en rygrad som en regnorm. I går var vi til fødselsdag, jeg spiste ingen boller, ingen kage, ingen muffins! Meeeen chokolade og chokolade og chokolade.

Men hvad som kommer let,  må vel også forsvinde let. Eller? Nogle der vil starte nytårsforsæt sammen med mig her i slutningen af februar? For nu går det løs, med masser af gulerødder, ingen sukker og mel.

Så hvis det går godt, så hører I fra mig...

16 kommentarer:

 1. Åh, hvor jeg kender det!!! Og alligevel sidder mig og min lækkersult klar til, at manden min kommer hjem, så vi kan få kage!!! Jeg har ingen rygrad, men jeg håber, at du finde din og kan sende lidt god karma videre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lidt ryggrad har du, siden du kan vente med kagen, helt til han kommer hjem!

   Slet
 2. Synes også jeg ligger hver aften i sengen og tænker: I morgen laver jeg sund mad og husker at drikke vand og spise mange grøntsager og går en tur eller løber lidt!!! Og man må jo godt spise chokolade er der nogen der siger... men jeg synes altså at et stykke på 10-20 gram er alt for lidt!! Men når man først har taget det første stykke, så kommer man nemt til at forsætte!! Dårlig vane ; )
  Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst havde badetøj på... er det 3 eller 4 år siden... jeg burde tage din udfordring op!! Jeg elsker sund mad, men jeg synes det er så tidskrævende, men det er min computer altså også!!
  Men held og lykke skal du i hvert fald have herfra : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) det behøver jo ikke være tidskrævende. Det tager også lang tid, at stege frikAdeller;) Men ih hvor jeg kender det: i morgen i morgen i morgen.....

   Slet
 3. jeg synes lige du skal se det her billede :) http://www.loveyourdash.com/wp-content/uploads/2012/08/tumblr_lyho50irT61qio71jo1_500_large1.jpg

  SvarSlet
  Svar
  1. So true ;) mn det er nu alligevel også rart ikke at være det ;)

   Slet
 4. Vores vægt virker (heldigvis) ikke mere for jeg kan mærke på mit tøj at jeg ikke ville være særlig tilfreds med at se hvad der står på den. Jeg har i tre uger levet sukkerfrit og uden stivelse, men tabte ikke så meget som et gram, men havde taget to kilo på....så er det jo at man bare skal fortsætte og pludselig rasler det af én, siger "de kloge".....jeg valgte den anden metode og vold-åd chokolade i min vinterferie og weekenden og vægten var så desværre gået i stykker, så jeg ved ikke hvor mange ekstra kilo det har givet, men nu fik du lige sparket mig i gang med det sukkerfri liv igen:-)

  SvarSlet
 5. Det er alligevel utroligt, at du ikke tabte dig af det! Men jeg synes at den der slags opsvulmethed jeg får af sukker og stivelse, falder en del ved at undlade det. (Ved jeg fra de meget få gange, jeg har været antisukker)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg spiste mere eller mindre kun et måltid(og chokolade) om dagen inden jeg droppede sukker og stivelse og nu spiser jeg de 3 hovedmåltider (altså uden sukker og stivelse), så jeg får flere kalorier nu, selvom det helt sikkert er sundere for mig og jeg synes nemlig også at jeg ikke føler mig så opsvulmet.

   Slet
 6. Kan kun anbefale at tilmelde dig hos Weight Watchers. Få noget materiale, en plan og så en vægt man skal stå til regnskab over for hver uge. Jeg har tabt 13 kilo sådan på 6 mdr.

  SvarSlet
 7. Åh ja, kender det godt... her er det mest opstramningen der mangler; Man kan bestemt godt se at jeg har født to unger med to års mellemrum på maveskindet (og at den yngste kun er syv mdr.) :-/ Prøver at spise sundt; holde igen med kulhydraterne og virkelig give den gas med det grønne - det er sådan set heller ikke et problem; elsker sund mad, at lave mad og at spise sund mad.. Problemet er hver aften omkring 20.30 når begge unger sover: CHOKOLADE!!!! Min krop kan fysisk hungre og skrige efter det... Jeg tog en kold tyrker og det hjalp, men så snart jeg får chokolade igen, så skal jeg stoppe med det samme - jeg bliver afhængig af det skidt hehe... Men iiih- hvorfor fanden kan noget der er så godt være skidt for en? Jeg forstår det ikke ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvorfor kan de ikke bare opfinde grøntsager, som er ultrasunde, og så få det til at ligne og smage som det lækreste chokolade?

   Slet
 8. Det lyder desværre meget bekendt. Jeg arbejder på et kontor med en uendelig forsyning af chokolade og slik og med kage flere gange i ugen. Der er selvfølgelig også adgang til både frugt og grønsager, men af en eller anden årsag frister det ikke så meget... Men jeg er med og glæder mig til at følge dit projekt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender det alt for godt. Møder godt nokk også meget af det på arbejdet. Min plan er, at købe noget sukkerfrit chokolade og bolcher, som jeg kan tage i stedet for.

   Slet
 9. I´m in :)
  Eller dvs at jeg har været i gang i små 3 uger, der er røget 1kg så det går trægt, men jeg er super motiveret og kan mærke at tøjet i strammer så meget mere + at opsvulmet-heden er pist væk! Og det er det fedeste. Det der med at man ikke føler sig over-fed. Mit mål er 8kg så jeg håber at det går lidt stærkere. Jeg har levet efter princippet luk munden og let røven, men fra i dag tæller jeg point (WW), har været der før så har materiale og ved hvor mange point jeg skal spise i døgnet.
  Let´s go for it

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da flot at du allerede har været i gang så længe! Kan mærke at jeg er godt i gang, og maven er allerede nu mindre oppustet. Vildt så meget alt det sukkerballade kan gøre ;) Jeg bruger en slags "vægtkonsulenter møder stenalderkost", så åmå vi se hvordan det går ;)

   Slet