fredag den 22. februar 2013

Ønsker

Jeg har mange ønsker til boligen for tiden, men får aldrig helt taget mig sammen til at købe dem. Måske skulle man snart starte med en ting af gangen? Men hvad skal man så vælge?

Hay æsker, K-kop til Katinka, Plakat fra Seventy tree, Ora ur fra Kähler, lille String reol til køkkenet, Pude fra Oyoy, Sengetøj fra Just, en M-kop ligeledes fra Design Letters.

8 kommentarer:

 1. Ja, en hel del saker där som jag också gärna hade velat ha. :)

  SvarSlet
 2. Ihh jeg synes også bare det sengetøj er SÅ fint - var tæt på at vælge det i Rikki Tikki kataloget. Det skulle du da have gjort :-)

  Jeg er også helt vild med Seventy tree plakaten. Har flere gange overvejet den. Det må altså blive snart.

  Og ja altså, String'en står også øverst på min ønskeseddel, det samme med både Hay kasser og Kähler ur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan jo være man har valgt det ;) Glæder mig til at se, hvad du har valgt! Plakaten tror jeg er næste køb

   Slet
 3. Er ret vild med det hele faktisk. Dog især uret fra Kähler, æskerne fra Hay og plakaten :) Gid penge voksede på træerne....

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide... Måske skulle man opfinde et pengetræ?

   Slet
 4. Her var ungerne så heldige at få en bogstav-kop hver i julegave af fasteren :) De står nu med hver deres tandbørste og foretrukne tandpasta i (jaja, man har vel forskellig smag i tandpasta haha) :) jeg er vild med sengetøjet:)

  SvarSlet
 5. Det er nogle rigtig gode ting alle sammen. Jeg har selv krukken med Két og jeg er rigtig glad for den. Jeg har en masse forskellige the-breve i den og det ser bare pænere ud, end alle de papæsker :)

  SvarSlet