onsdag den 27. oktober 2010

Hæklerier #3

 


Jeg har fået hæklet lidt de sidste par uger. Jeg er blevet lidt grebet af det, kan forestille mig det er sådan det er for folk, som spiller computerspil (min mand fx). Lige så snart jeg har 5 minutter, så er jeg der med hæklenålen (min mand foran pc'en). Det er vel begge skønne måder at koble af på, jeg får bare lidt mere ud af det i sidste ende...

Jeg har forsøgt mig på Tusindfryds små lækre svampe, og det er endnu ikke lykkedes mig at få to ens. Men det gør ikke noget, jeg er tilfreds med at jeg overhovedet hækler noget, som ligner noget. Den store svamp er også en rangle, den mangler små hvide prikker, det kommer. I Norge lavede jeg lidt kager til Katinka, snød faktisk svigerfar, så han var ved at kløjes i en hæklet Oreo....han ser heller ikke så godt. Aben er Kaptein Biffs opskrift, og pingvinen er også inspireret af hende, men opskriften er fundet her. Jeg vælger ikke at have ben på, og i stedet et ranglehåndtag. Begge de to rangler er til to dejlige små babydrenge, som kommer på besøg i morgen for første gang med deres skønne mødre.

Lige nu er jeg i gang med en Mummitrold, den bliver lavet på bestilling - fra Katinka ;) Og næste projekt er noget Grannystripes noget.

9 kommentarer:

 1. Så fine de ble :) Du er jo flink!!

  Marit

  SvarSlet
 2. Ja, du er godt nok flink!
  Jeg synes kun svampene vinder med deres forskellighed.
  Lopp.

  SvarSlet
 3. Hvor er du dygtig - kan da sagtens forstå du er blevet grebet, når der kommer så fine sager ud af det ;-)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle lækre hæklerier. Jeg er også blevet ret bidt af hækleriet, er dog knap så produktiv som du:)

  SvarSlet
 5. skønne skønne hæklerier du har bedrevet :)
  KH Micha

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle skønne ting du får fra hånden.
  Jeg kender ALT for godt det der med at blive bidt af en meget gal hæklenål-

  SvarSlet
 7. Tilslutter mig de andre kommentarer. Hvor er det nogle fine hæklede sager :)

  Kh Anne / Krittewitt

  SvarSlet
 8. Tak for de fine kommentarer ;) Det er superskønt at hækle, specielt fordi jeg længe så beundrende til andres hæklerier, og aldrig havde troet at det var muligt at lære selv.

  SvarSlet
 9. Du er da for sej! Hvor er det nogle fine ting du har lavet! :)

  SvarSlet