fredag den 29. oktober 2010

Suk

 


I dag er det den aller sidste dag, hvor det bare er Marius og mig herhjemme. På mandag skal han begynde i vuggestue. Åh hvor har jeg det bare ikke fedt med det. Min lille lækre basse, skal være væk fra mig! Og der sker så meget lige for tiden, han er begyndt at gå, han kan pege og sige se, han opdager så mange nye ting hver dag, skal jeg virkelig gå glip af det? Alle de små smil, de små lækre buttede hænder, alle de smaskvåde kys...

Og så er der lige samvittigheden. Den er virkelig dårlig. For jeg skal ikke starte på arbejde før 3. januar. Så kan jeg overhovedet retfærdiggøre, at han skal begynde allerede nu?

Siden jeg fik ham, har jeg kun været væk fra ham, hvis jeg har været ude at handle, og to gange været på legeplads med Katinka i 1 1/2 time, uden telefon, og lillemanden havde selvfølgelig skreget fra det øjeblik vi gik.
Siden jeg fik ham, har jeg ikke sovet mere end 2-3 timer af gangen. (Det er løgn! Der var faktisk en enkelt nat, hvor jeg fik 5 timer i sommers). Og jeg er træt. Og jeg er træt af at være træt.

Jeg trænger virkelig noget mortid; at gå op og træne, at få ordnet hår, hud og negle, at forberede arbejdet, og få en lur, uden at have et øre på Marius, få noget energi.

Og han skal jo heller ikke være i vuggestue fra 7-17. Det bliver snarere 9-13....

Men hold op hvor kommer jeg til at savne ham, suk!.
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Puha, hvor kan jeg godt følge dig. Min datter er på alder med Marius og skulle egentlig have været startet i vuggestue her første november, men der var gået kuk i systemet så nu har vi først fået plads til hende til januar. Jeg har dog barsel til februar, meen kunne nu godt have brugt lidt af den mortid du snakker om :) Håber I får en hyggelig dag, I 2.

  SvarSlet
 2. Det er vigtigt at man tænker på sig selv indimellem. Hvordan skal vi ellers kunne være de mødre vi ønsker at være ? Jeg syns det er helt ok, at du vælger lidt tid til dig. For ved du hvad ? Marius vil elske at komme i vuggestue, og han vil elske at komme hjem til sin mor, som har et dejligt overskud fordi hun får ego-tid. Det er i mine øjne kærlighed til sin familie og sig selv, at vælge sig selv sig sommetider...

  SvarSlet
 3. Åh, hvor kan jeg dog følge dig. Jeg gruer den dag Otto skal i institution, for helt ærligt, hvad f***** er meningen med at få børn, når det er fremmede der skal passe dem i de fleste vågne timer?? Kan slet ikke holde det ud... Men jeg trøster mig lidt med, at børn har godt af andre børns selskab, og at der vil ske meget mere end der gør hjemme. Held og lykke, og nyd din velfortjente mor-tid!

  SvarSlet
 4. Tænk, han skal ud og møde nye venner!

  SvarSlet
 5. Maria: Marius kunne heller ikke få plads før februar, hvis ikke vi rykkede datoen til nu. Du når da også lige lidt mor-tid ;)
  Therese: Det er lige det jeg håber på ;) Og samtidigt kan mor og Katinka jo også virkelig få nogle fine fridage sammen. Det glæder jeg mig rigtig meget til!
  Julia: Der er jo også lige den faktor, at livet ofte er lidt sjovere med penge på lommen. Så for os er det ret nødvendigt at vi kommer på arbejde, og ved, at børnene har det godt samtidigt. Og heldigvis er jeg lærer, så jeg kan ofte hente tidligt.
  Men jeg føler med dem som henter ved 4-5 tiden, så ud at handle, hjem og lave mad og børn i seng - det var den dag ;)

  SvarSlet
 6. Det er vigtigt at du glemmer alt om dårlig samvittighed. En glad og overskudsagtig mor er altså meget bedre for ham. Så se du bare at nyde din sidste tid på barsel:-) Han skal nok hygge sig med alle de nye venner han får.

  SvarSlet
 7. Jeg glæder mig heller ikke ligefrem til at skulle undvære min lille fis når jeg begynder på arbejde til januar!!! Jeg havde ellers fået overbevist mig selv ret godt om at den dag aldrig ville komme, men nu kan jeg godt mærke det lige så stille rykker tættere på! :(

  SvarSlet