mandag den 14. juli 2014

Bikinitoppe til små piger

WHY??????

På resortet vi boede på i den sidste del af ferien, begyndte jeg efter nogle dage, at føle mig en smule forlegen, fordi Katinka var den ENESTE af alle piger fra 0-99, som ikke havde bikinioverdel på.
Er der en eller anden ny gylden regel, jeg har misset?

Seriøst. Jeg fatter det ikke. Hvorfor skal små piger - uden bryster have overdel på?

Er det for at dække brystvorter, som er præcis magen til drengenes?
Er det fordi det ser smart ud?
Er det fordi man er bange for at ækle mænd kigger?
Er det fordi pigerne plager sig til det?
Er det fordi man ikke kan købe en bikini-trusse uden bikinitop i en str. 2, 3 eller 6?

Tør dårligt vise "bryster", hvis nu det ikke er tilladt længere
INFO: De aller fleste børne-bikini-overdele ryger sådan lidt for langt ned eller op, når børnene er ude og svømme. Så hey, man kan se brystvorterne alligevel, og det er super kikset med en overdel, som ikke dækker det den skal.

I eftertid: Har nu tilbragt 10 dage i hedebølge-Norge, og der var der ikke særlig mange piger som bar børne-bhér. Endda masser som var helt nøgne. Så ånder lettet op

9 kommentarer:

 1. Åh jeg havde lidt alla samme tanke i knuthenborg, hvor der er skilte hvor der står "ingen børn bader uden tøj på, af hensyn til andre", først tænkte jeg ikke videre over det, men så slog det mig alligevel - af hensyn til hvem? Er ret sikker på at andre børn er ligeglade, er det så os voksne der skal tages hensyn til? Vi må håbe at dem som skal tages hensyn til, ikke bader på stranden nogensinde, der ses børn både den toppe og underbukser ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er nu også mest vant til at bade på stranden med et par bukser første gang, og resten af dagen er det uden ;)

   Slet
 2. Jeg er helt enig, det virker jo komplet latterligt at småpiger skal have top på.

  SvarSlet
 3. Hahahahahahaha!!!!! Har tænkt det samme i mange år. Jeg rendte ski' da rundt med flagrende "bryster" helt op til 8 års alderen. Tænker det er små piger og mødre, der godt kan li' at ligne hinanden.

  SvarSlet
 4. Ved min niecer på 9 og 11 begge har ramt den magiske, vi klæder ikke om foran andre og skal have top/bh undertrøje på.
  Og det er IKKE forældrene der har givet dem det indtryk - nærmere de andre børn på skolen. Tror bare det er forskelligt hvornår og hvor tidligt de forskellige børn begynder at ville ligne de voksne. Og ja det betyder jo en bikini top for mine ammende babser rammer efterhånden jorden hvis ikke de er hejst op i en top ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selv været meget blufærdig som barn, og forstår helt vildt godt at man ikke vil flashe, når de begynder at vokse. Og i dag kunne jeg aldrig selv ligge med brysterne fri. Men altså jeg er jo heller under 7 ... ;))

   Slet
 5. Det har jeg nu aldrig skænket en tanke.

  Mine piger badede både med og uden bikini top som små.

  I dag er den ældste 10 år og kropsbevidstheden er blevet større og derfor er der bikinitop på. Jeg lægger ikke op til hun bader med top på, men det vil hun selv.

  Den yngste på 7 år tager bikinitop på fordi storesøster gør.

  Mig generer det ikke at små piger løber rundt i bare maver. Eller at små børn løber nøgne rundt på stranden, det har mine piger gjort op til to års alderen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Forstår rigtig godt at den store gr det, og forstår at den næste også gør det efter. Men forstår ikke at forældre giver de små dem på... altså de små som overhovedet ikke har en mening om det

   Slet
 6. Min den ældste på 5 be'r selv om at få bekinitoppen på! Jeg synes det er unødvendigt, men hun synes det er smart! ( ja ja, det ER mig der har købt sættet, det hang ligesom sammen med i emballagen!) de små får ikke nødvendigvis badetøj på! Med mindre der protesteres højlydt! Tror desværre tendensen er gående den vej at børn i alde aldre bør dækkes til i badesituationer på mere eller mondre offentlige steder. Tænk engang på, at man i mange svømmehaller ikke engang må tage billeder at sine egne badende børn! Så hensynet er efter min mening ikke for børnenes skyld (jo indirekte, på den måde at forstå at børnene jo nødigt skulle ende som et uvildigt offer for pornografi!) men mere af hensyn til svagelige/forskruede sjæle der ikke ved hvor grænserne går!

  SvarSlet