lørdag den 31. august 2013

Status efter 1. uge på Nutrilett

Mit mål med Nutrilett er, at jeg kan passe de 8 par bukser, som jeg ikke længere kan få på. Dette kræver nok et vægttab på 5 kilo.

Min plan er at jeg spiser morgenmad som altid (havregryn med rosiner og mælk), Nutrilett-produkt til frokost, og et par gulerødder og et æble i løbet af arbejdsdagen og så en del mere vand end jeg er vant til. Hvis jeg er sulten, når jeg kommer hjem, så tager jeg en shake, og derefter almindelig - rimelig sund aftensmad.

Mit største problem inden Nutrilett var, at jeg spiste konstant, specielt herhjemme, ikke nødvendigvis usundt, men generelt bare alt der er i skuffer og skab, og så røg der altså rimelig mange kalorier indenbords.

Så hvordan er det gået?

Det har været super let at holde min plan. Jeg synes produkterne har været ok at spise, smagen er fin, og man vænner sig til den lidt mærkelige eftersmag. Både barene og shakes'ene mætter ret godt. Jeg har holdt mig fra rigtig meget af det jeg plejer at spise mellem måltiderne, men tager alligevel lidt nødder, sukkerfri bolcher eller frugt dagligt. Jeg ligger på omkring 1000-1100 kalorier om dagen.

Men i går var jeg simpelthen drænet for energi. Jeg var så flad på arbejdet, at viljestyrken tabte, og ind røg der tre store franskbrødsmadder med smør og syltetøj. Men altså... det skal der også være plads til ik? Til gengæld drak jeg en shake til aftensmad, i stedet for at dele pizza med de andre.

Jeg synes ikke rigtig jeg kan mærke noget vægttab, så jeg blev rimelig overrasket i morges, da vægten viste, at jeg havde tabt 1,6 kilo! På en uge! Det er godt nok alligevel en del, når man tænker på, hvor lidt jeg har gjort for det. Og ganske rart, for det giver lidt mere blod på tanden, til at fortsætte kampen om bukserne.

Med hensyn til motion så træner jeg efter Jillian (fra The biggest Loser) 4-5 gange om ugen. Programmet hedder "30 days shred"og du kan finde det på Youtube. Jeg har lavet programmet lidt om, og sat musik til, og det fungerer rigtig godt for mig. Derudover har jeg haft skridtmåler på hele ugen, og den viser, at jeg faktisk får gået mellem 9000-11.000 skridt dagligt. (Hvis man tæller cykling med).

Bivirkninger

- Jeg må indrømme, at jeg sjældent har slået så mange og store prutter, som i denne uge. Virkelig irriterende. Heldigvis kommer det først ud på dagen, når jeg er kommet hjem fra arbejde. Jeg håber virkelig, at det snart går over!
- Jeg slipper for at lave min kæmpe madpakke!
- Man taber sig

Husk - du kan vinde Nutriletts produkter for over 3000 kr. her på min blog, vinderen bliver trukket næste søndag.

7 kommentarer:

 1. Årh det var da alligevel skønt at tabe 1,6 kg på 1 uge! Super flot :)
  Så er der jo ikke så langt til de 5 kg :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ;) så er der pludselig noget ved det!

   Slet
 2. Tillykke med vægttabet :-) Super skønt når det man gør, giver resultat :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot! Keep up the good work... Jeg hepper med på sidelinien (og forsøger at tabe mig på sidelinien)'
  KH GItte

  SvarSlet
 4. hvor er det sejt!
  meget inspirerende.
  tror sgu jeg vil prøve det samme...

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør det, og det er slet ikke ulideligt;) Jeg er helt holdt op med at spise alt det der jeg ikke burde, og helt ærlligt, så er det måske også grunden til vægttabet? (Og man føler jo virkelig man får rigeligt usundt i sig, når man sidder der og spiser "chokoladebar" i frokostpausen ;))

   Slet