onsdag den 17. oktober 2012

Ideer til efterårsferien
1. En tur i legeland - vi tog til "Legejunglen" i Slangerup... der var bare mange mennesker!
Og helt sindsygt højt støjniveau. Men vi havde det rigtigt sjovt alle tre, og jeg må sige, jeg var godt svedig af at kravle rundt i de mange klatreting, og skubbe Marius op og ned af alt muligt. To timer gik meget hurtigt i Legelandet, men så var det ligesom også nok.


Det er mine unger med numsen i vejret på den blå streg... shit den var svær at komme op ad


2. Se Hr. Skæg med tal

og lidt lærte Katinka.. i går sagde hun: Jeg kan stave til alt... A - L - T3. Lave kuglehus

Dyb koncentration 

Jeg elskede - som i virkelig elskede -  glaskugler, da jeg var barn. OG jeg kunne bruge lang tid på at kigge undrende ind i kuglen, for hvordan søren kom det der farvede ind i?

Det kan sikkert laves meget flottere med washi-tape, klistermærker, og alt muligt andet sjovt, men ungerne ville have det NU!!! ( god undskyldning!)4. Cykeltur på Amagerstrandpark

Hvem slukkede for lyset? 

Ja manden frøs... selv om han er nordmand så glemmer han ofte udtrykket, "det finns ikke dårlig vær, bare dårlig klær", vanskeligt at se her, men en lille tynd vindjakke i stormvejr er måske heller ikke sagen?

Børnene havde en fest, de cyklede, løb på løbehjul og trissede rundt i de små klatter klitter


Ellers tror jeg resten af feriens program står på: Trafiklegepladsen på Østerbro, Tivoli, Zoologisk have og måske en tur i Dyrehaven?3 kommentarer:

 1. Hold da op som I er flittige I efterårsferien. Her hos os er der ren afslapning og vennehygge for børnene. Jeg har haft lidt travlt med mange gæster de første dage men i dag er her kun børn og så er der blevet tid til et øjeblik med computeren.

  Kuglespillet er et superhit som vi også elsker. I år har vi lavet en kastanjeversion og det var også et kæmpehit.

  SvarSlet
 2. Tjo... men vi (jeg) får bare hurtigt pip, af bare at være hjemme. Sikke flotte billeder du har på din blog. Kan forstå de ikk eer taget med telefonen ;) Må jeg spørge hvilket kamera du bruger? Vores er nemlig gået i stykker?

  SvarSlet
 3. Å TAK for de søde ord. Jeg har et Nikon D7000 som jeg ELSKER og arbejder på at lære at kende. Lidt specielt har jeg ingen kit-objektiv men i stedet et 50 mm og et macroobjektiv. Det giver flottere billeder med faste objektiver (som det lidt teknisk hedder) men tilgengæld er man jo lidt begrænset i de ting man kan fotograferer.

  Det er rigtigt at man kan få pip af at være hjemme, men nu er mine jo efterhånden ved at være så store at de har brug for meget tid med deres venner.

  SvarSlet