søndag den 21. oktober 2012

Nyeste køb

For ikke så længe siden fik jeg for meget i løn. det vil sige først fik jeg for lidt, og så efter en masse brokkeri fik jeg for meget... måske, det er svært at gennemskue såden en rodet lønseddel.

Jeg skal sørme da nok klage, hvis jeg får for lidt, men den anden vej, der er jeg altså bare lidt ligeglad, og tænker, det må de sgu selv ligge og rode med... jaja, I know, totalt dobbeltmoralsk, nasser og alt muligt andet.

Summa summarum: Jeg kan ikke tåle at have penge på kontoen, de brænder nærmest, og her er nogle af mine foreløbige køb, ud over dem i Sverige i går:

Ny olivengrøn taske fra Marc Jacobs, som jeg skal bruge til skolebrug. det er et lidt dårligt billede,  for den er VIRKELIG fed i virkeligheden.
Man kan altid bruge et nyt ur

Leopardtørklæder i både grå og brun
Lækker cardigan med læderstjerner på albuerne og glimmer i kanterne - Maison Scotch


Bælte fra Depeche
Lækker knit fra Maison Scotch med undertrøje til... og man kan ikke se det på billedet, men i det lysegrå er der en masse glimtende tråde (de kradser så ad h... til, men flot er det!)

Så når de om lidt kommer og kræver pengene tilbage, så har jeg brugt MEGET mere end jeg fik for meget, så touché Camsen, så kan du lære det... 

4 kommentarer:

 1. For pokker nogle lækre ting, og den taske er simpelthen for fed!!!

  SvarSlet
 2. Det er dejligt at se at vi er flere der bidrager til at hjulene holdes i gang i kriseramte Danmark! ;-)

  SvarSlet
 3. Fedt ur! Jeg har selv et Triwa Grand Dandy, men hvad hedder denne model?

  SvarSlet
 4. Tak. Det er et Karleen Watch ;)

  SvarSlet