onsdag den 22. juni 2011

Bog hjælp!

Lige en hurtig 'en:

Hvad skal du læse i sommerferien? Jeg har intet (næsten) at tage med mig!

11 kommentarer:

 1. Du skal helt sikkert læse Niceville af Kathrin Stokcett... :) (kan ik helt huske om hendes navn staves præcist sådan.. )
  Eller Verdensmestre af Nikolaj Zeuthen.. :)

  SvarSlet
 2. Jeg har lige læst Maria Hirses bog "Når maden er din fjende". Den er måske en smule oprørende, men godt skrevet, hvis du er til den slags... titlen giver handlingen ikk?

  Ellers kan jeg anbefale noget lettere som Maeve Binchy, som jeg elsker, selvom hun er... meget tøset... Men... jeg elsker hende...

  SvarSlet
 3. Jeg har to tykkerter iggende som jeg glæder mig meget til at læse; Ildefonso Falcones "Havets katedral" og "Fatimas hånd" af samme forfatter.

  SvarSlet
 4. Jeg har lige opdaget Jo Nesbø....ja ja, jeg er ikke så fremme i skoene åbenbart ;-)

  Indtil videre har jeg nået to af hans bøger, og de er fantastisk spændende! Så jeg skal helt sikkert gumle resten af hans bøger i mig :-)

  K.H June

  SvarSlet
 5. Jeg vil anbefale Jung Chang: Vilde Svaner hvis ikke du har læst den. Den er så god!

  SvarSlet
 6. We need to talk about Kevin. Ikke helt sikker på titlen i den danske oversættelse. en helt fantastisk bog. Paullina Simmons er en fantastisk forfatter. Hendes bøger er helt sikkert værd at læse.

  SvarSlet
 7. Er du til krimier - så har du helt sikkert Stieg Larson triologien til gode. Hvis de allerede er læst så kan jeg varmt anbefale Hypnotisøren af Lars Kepler. God læselyst og sommer...

  SvarSlet
 8. Så kommer jeg lige med noget læsning der ikke kræver særlig meget tanke aktivitet, men bare et sæt tårekanaler :)
  Alt af Marian Keyes! Eller Maise Nord og Camilla Hofman(??))(tror jeg hun staves)
  Hvis du gerne vil "tænke" så er Johannes Møllehave altid fantatsisk at læse!

  SvarSlet
 9. "Hvornår er det min tur til at skrige?" af Karin Heurlin. Jeg har bare spruttet at grin og følt mig helt menneske, når hun lavede de samme dumme ting som mig!

  SvarSlet
 10. Tak for alle bogtipsene ;)Dejligt at have en liste liggende!

  Jeg endte med at læse "Journal 64" af Jussi Adler Olsen. Noget tam i forhold til hans tidligere bøger i samme serie, men interessant emne. Og så læste jeg Keld Conradsen: Angus McFinneys fatale forstyrrelser. Den var underholdende, men ikke mere end det. Jeg forsøgte at komme i gang med Verdensmestre" , men sproget i bogen irriterede mig... Fortsat god sommerlæsning

  SvarSlet