lørdag den 28. maj 2011

Politidamer

Er der noget der kan irritere (altså virkelig pirre mig så meget, at jeg godt kan finde på at råbe bandeord+++) mig, så er det politidamer, eller folk som tror de er det.
Første gang vi skulle se på den lejlighed vi bor i, parkerede vi på en gabende tom parkeringsplads med plads til mange biler, og straks efter kom en ældre dame halsende ud fra opgangen, og bad os om at flytte bilen, for det var altså en privat parkeringsplads. Tog det lige lang tid at conecte med overboen mons tro?

Fx. Cykler jeg lige gennem vores gågade en formiddag, i stedet for at køre hele vejen uden om, og må jeg pointere den er selvfølgelig næsten tom for mennesker (altid), så er det klart, at en af de tre personer man kører forbi, skal RÅBE efter en, at man ikke må cykle der. Whats up med det? Jeg generer jo ikke nogen...

I dag var jeg og Katinka i svømmehallen, og hun skulle lige prøve at komme ind i saunaen for første gang. Og ind kommer vi, og snakker sammen om at der vel nok er varmt, og hun er lidt forsigtig med nye ting, så jeg snakker beroligende; "kom, nu sætter jeg mig her, så kan du sidde her, så går vi ud igen lige om lidt", "og er det ikke sjovt?" og knapt får jeg ramt ballen på bænken før der er en dame som siger: "i må altså ikke være herinde, hvis I ikke har taget brusebad først." (det havde vi, men godt nok før bassinet) Men altså... Arghhh... Er hun døv eller hvad? Hvor længe lød det som om vi skulle være der? Flere timer, så cloren rigtig kunne tærre bænken op?

Nå, jeg er måske også lidt pirrelig for tiden. Marius har nu sin 5. Lungebetændelse på lige så mange måneder, og så er det sgu svært at stoppe med at amme... Ikke at det har noget med sagen at gøre ;)

Men er jeg den eneste lovløse her?

Dette er så en meget sød politidame på vej til fastelavn...

3 kommentarer:

 1. Nej og jeg kan lide at være det. Men som jeg har blogget om, så er der desværre i vores blok også et par, der tror at de skal og kan bestemme alt. Argh! Hate it.

  SvarSlet
 2. Oh, sådan nogle politityper kender jeg også kun alt for godt. SÅ irriterende. Men din politidame på billedet er til gengæld ret sød :-)

  SvarSlet
 3. Kender det godt..........det kan være belastende med de her politiagtige mennesker, som man fornemmer nogen gange skal brokke sig bare for brokkens skyld........,men her har du fundet en rigtig sød lille politidame :)

  Carl
  Københavnske restauranter
  http://københavnskerestauranter.dk/

  SvarSlet