mandag den 9. maj 2011

Forresten... #3

Denne gang kommer jeg med løsningen til det akutte sukkerstop!

Jeg har nu kvittet sukker i 2 uger (okay ikke om fredagen), og hold nu op... hvorfor er der ingen der har sagt det til mig før? Man taber sig sgu af det! Og ikke mindre end 8 centimeter er forsvundet rundt om taljen!!! Vildt ikke??? (Og det er altså ikke fordi, jeg er giant fra før, en str 40)
Jeg indrømmer, at jeg spiste rigtig meget chokolade, stærke bolcher, kage, cacao, cola, is... noget jeg har glemt? Ja, kiks, oreos, børnenes dyrekiks, marcipan (med pålægschokolade). Men alligevel, 8 centimeter! Så hvis jeg kan, så kan du også.

Løsningen er: Sig "nej tak", "skidt pyt", snup et æble, en gulerod, et knækbrød med kanel...Og det er faktisk ret så fedt at sige nej tak. Det er altså en lille sejr hver gang.

Selvfølgelig hjælper det lidt med en gulerod i enden, og min det er jo så HELE min svigerfamilie skal se mig i bikini i 2 uger til sommer...hvad er din?


Det er så her jeg skal ligge og smækre mig til sommer...privat villa med egen pool... nice ;) Jeg tænker at jeg aldrig får lagt mig i den stol, fordi jeg skal rende rundt efter Marius, med en evig angst om at han falder/hopper/løber i poolen.

8 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Jeg vil virkelig gerne! Men colaen er min meget dårlige vane, og jeg har endnu ikke fundet noget, der erstatter den! Hvad bruger du i stedet?

  SvarSlet
 3. Hov stavefejl i tidligere kommentar :-)
  Hvor er du sej! Jeg er stadig ikke kommet igang. Tænker jeg vil gå igang når jeg holder op med at amme. Bare det var mig der skulle på dejlig ferie til sommer. Kig forbi min blog...der er en give away igang - måske den kunne friste :-)

  SvarSlet
 4. Cola ja...;) Jeg drikker Egekildes danskvand med Tranebær - nøj den er god, og jeg er ellers ikke til Tranebær.
  Randi: Jeg ammer også, men en 16 mdr gammel klump ;) Skal da lige ta en tit ;)

  SvarSlet
 5. Camsen, de egekilde med smag kan jeg ogås rigtig godt lide. Måske jeg skulle prøve. Og skørt nok tænker jeg at de er syre, men de er jo ikke dyrere end cola :)

  SvarSlet
 6. Og ofte er de på tilbud, så slæber jeg hjem.

  SvarSlet
 7. Jeg sender til dig i morgen!

  SvarSlet
 8. Glæder mig, skal virkelig lave før og efter billede ;)

  SvarSlet