tirsdag den 16. november 2010

Hæklerier #4

 
Sådan kom mit granma-tæppe til at se ud. En dejlig pude, som passer fint på børnenes slagbænk. Lidt vind og skæv, men vi bor også i et gammelt hus så det hele skal passe sammen - ik?


 

Katinka har ønsket sig is, den gule og blå har hun også selv bestemt farverne på. Og det var altså rigtig vigtigt at den blå is skulle være blå. Det skal hendes lagkage også være når hun snart har fødselsdag, det har hun bestemt for læææænge lææænge siden. Isene er forresten meget nemme. Har dog haft lidt problemer med at få ispinden til at sidde fast, men på de to sidste har jeg brugt dobbeltklæbende tape, det fungerede rigtig godt!

 

OG den lille Mummitrold er også et bestillingsarbejde fra Katinka. Jeg har syet armene alt for langt nede, og jeg tør simpelthen ikke gå i gang med at brodere øjnene på. Jeg er ikke skrap med en nål, og jeg er bange for at det ender helt galt. Men en dag...

10 kommentarer:

 1. Hvor er det dog nogle skønne ting du har lavet.

  SvarSlet
 2. Jeg synes puden er flot. Hvad har du brugt som fyld?

  SvarSlet
 3. Tak. Jeg har bare brugt en anden pude ;)

  SvarSlet
 4. Der er da ikke noget der kan ødelægge den skønne mummi.. Ellers må du købe sådan nogle selvklæbende nogle..

  Lækre is! De skal prøves engang:-)

  SvarSlet
 5. Puta ble kjempeflott :) Og for noen deilige is!!! de var veldig fine :)

  Marit

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle fine ting du har fået produceret. Jeg har selv et ønske om at gå i gang med et tæppe. Mister jeg tålmodigheden undervejs, ja så bliver det også til en pude :o)
  Jeg er helt vild med din mummi-trold den tør jeg slet ikke vise mine børn, de er blevet lige så vilde med hæklede dyr som deres moder :o)

  SvarSlet
 7. Tak for kommentarerne og rosende ord! Demselv: jeg vil helt sikkert lave endnu et tæppe, skal bare have noget fint garn, og en bedre hæklenål. Det er bare at komme i gang ;)

  SvarSlet
 8. De er da bare for skønne de is:-)
  Kig endelig også her, www.kindbynature.dk

  SvarSlet