tirsdag den 20. maj 2014

Grillsæson

Okay, er der noget vi har været helt vildt dårlige til, så er det at få tændt op i grillen. For nogle år tilbage, købte jeg denne smuksak af en grill, men NOPE, den har aldrig været brugt.

Der er to meget simple årsager:

Hvor skal vi gøre af posen med grillkullet?
Hvor skal vi gøre af den meget varme grill, når vi er færdige?

Vi har nemlig ikke vores egen have, men deler to stk med resten af ejendommen, og der er ikke mulighed for lige at opbevare sådanne ting.

Nu er den gamle virkelig smukke og mintgrønne UBRUGTE webergrill sat til salg, og en ny kommet ind. En grill som løser begge vores problemer.  Det er nemlig en gasgrill, som ikke bliver varm udvendigt!

Og i dag fik vi så endelig grillet! Yeah. Og det var bare så hyggeligt. Børnene havde en fest, og kunne rejse sig og løbe rundt, mens de ventede på mere mad, og os voksne slappede af i solen, og spiste virkelig lækker mad.
Cobb-grillen fylder ikke meget, og kan også fungerer som bordgrill 

Godt med hvidløg på bøfferne 


Blomkål bagt i folie nederst i grillen (altså under risten), super lækre!

Katinka: Må jeg godt lige løbe nogle baner?
Grillen som hedder Cobb Premier Gas, er ret let både i vægt, men også at tænde op. Og så bliver den klar på få minutter, så ikke noget med at gætte på, hvornår grillkullene er klar. Den er kold udvendigt, og der kommer hverken flammer eller masser af generende røg (med mindre man brænder maden på). Og så kan det meste gå i opvaskemaskinen!

Der hører alverdens udstyr med, så vi kan også lave pandekager, popcorn, pizza, wokke, stege, bage kage... alligevel vildt, at sådan en lille fætter kan lave så meget! Den kan blandt andet erhverves hos Silvan.

Indlægget er sponsoreret af Cobb, som har ladet os teste Cobb Premier Gas grillen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar