lørdag den 29. december 2012

Blogfødselsdag

På mandag er det tre år siden, jeg lavede mit aller første blogindlæg!Man kan vel ikke kalde mig den mest aktive blogger i blogland; Jeg har hele tiden tænkt, at bloggen skulle være lystbetonet, og ikke en sur pligt. Så hvis min hverdag er fyldt op, så skriver jeg ingenting, når jeg har overskud, skriver jeg.
I laaang lang tid, var det kun Ø. som vidste, at jeg havde en blog (altså af folk som kender mig sådan rigtigt). Og selv i dag, synes jeg det er lidt pinligt, hvis andre jeg kender, finder ud af det. Alligevel har jeg fået skrabet en del læsere sammen, og det er altså rigtig hyggeligt, at I har lyst til at læse med. Tak ;)

Jeg læser dagligt - eller skimmet alle I andres indlæg - det er så hyggeligt og inspirerende at se, hvad der sker rundt omkring. Og havde det ikke været for Blogland, så var jeg aldrig begyndt at hækle, og havde aldrig set så mange smukke ting, plakater, lækre unger i lækkert tøj, hyggelige juleaftener, skønne feriebilleder... så tak til alle 281 jeg følger!

Som tak til alle - både læsere og dem jeg følger, har jeg lavet en rigtig lækker give-away, med gevinster fra mine egne yndlingsmærker - en give-away som vil køre i hele januar. Så følg med - jeg starter på mandag!5 kommentarer:

 1. Tillykke med det! Jeg har det lidt som dig. Jeg skriver når jeg gider, og mest kun når jeg har noget at vise... Elsker at følge jer andre!

  SvarSlet
 2. Tillykke med bloggens fødselsdagen :-)

  SvarSlet
 3. Uhh hvor spændende, den vil jeg helt klart deltage i.

  Jeg har selv haft samme oplevelse med blogland - det er med til at skabe min kreativitet.

  Mange gange tillykke :)

  SvarSlet
 4. Tak ;) jeg glæder mig også til at gøre nogle glade i det nye år ;)

  SvarSlet