søndag den 15. juli 2012

Held i dobbelt uheld

For ikke så længe siden var jeg til fest. Måske spiller det ikke ind, at jeg havde jeg fået en Mojito eller to for meget inden uheldet, i hvert fald, i det jeg flusher toilettet ryger min (uundværlige) telefon samtidigt ned i toilettet!
Ren blev den, men desværre også en anelse dysfunktionel.

I weekenden er jeg på vej ud af bilen, og min trøje hænger fast i en lille krog, og ud af lommen, ryger selvsamme telefon lige ned i asfalten og skærmen smadrer. arggg....

Heldigvis har jeg allerede anskaffet en nødtelefon, Som jeg virkelig ville ønske, at jeg havde brugt da de to uheld skete.
For min nye telefon kan klare både vand og stød!
Egentlig perfekt for en som mig, som ikke klarer at passe på sin telefon, og med to små unger, som måske ikke er så gode til at passe på tingene, men alligevel langt bedre end mig.
Sony Xperia telefonen kan det alt det min Iphone kan.

Men når man er så flittig iphone-bruger som mig, skal man altså lige vænne sig til de nye funktioner og knapper på den nye telefon og ikke mindst android!
Havde jeg ikke haft en smartphone allerede, ville Sony Xperia være et oplagt valg. Telefonen kan både blogge, hente masser af apps, instagramme, gå enkelt på mail, tage masser af billeder - også under vand.
Jeg synes dog at batteriets levetid kan være bedre, det holder dårligt en hel dag, hvis man bruger telefonen flittigt til billeder, instagramme og gå på net.
Sony Xperia fåes i tre farver, mon ikke den frække gule kommer til at sælge godt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar