tirsdag den 22. maj 2012

Hæklede tæpper

Jeg er i gang med to hæklede tæpper, det ene er dette, det bliver dog aldrig et jeg skal putte mig i i sofaen, men nærmere dukkerne i Katinkas dukkeseng, som kan få det over sig.

Hvidt og lyse blåt bliver det, og så med en enkelt gul stribe. 

Jeg er ret vild med zig zag, og jeg synes dette mønster er ret enkelt at gå til. Men jeg ville egentlig gerne have det endnu mere zig zag, men det må blive næste gang. Dukkerne vil sikkert ikke lægge mærke til noget uanset ;)

Se blandt andet denne opskrift (dog på engelsk), som hjælper igennem med masser af billeder.

Se mere zig zag ting lige her på min Pinterest.


6 kommentarer:

 1. Jättefint! Jag gjorde också en filt med sick-sack mönster för ett tag sedan men tyckte det va himla svårt att få den rak i kanterna.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) Altså følger man opskriften så burde siderne blive helt lige, men det tog mig nu alligevel et par forsøg, før jeg blev helt tilfreds.

   Slet
 2. Sikken en smukt tæppe, er helt pjattet med farverne. Jeg tænker at zig zag skal være mit næste hækleprojekt, lige pt. har jeg vovet mig ud i et Granny Stripes a la Tusindfryds, mit skal være til sofaen, så der er endnu laaaaaang vej :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) Jeg synes også det bliver fint. Det andet tæppe jeg laver er netop det samme med Grannystripes til sofaen, men det tager altså bare lang tid!!

   Slet
 3. Hvor er det fint og smukt.. Er vild med den farvekombi.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes også det e rrigtig vellykket ;)

   Slet