søndag den 29. april 2012

Det svære tapetvalg

Snart skal vi rykke rundt herhjemme. Børnene skal have vores soveværelse og spiseplads skal ind i stuen og kontor skal ud i krogen i køkkenet.

Så forberedelserne er så småt begyndt, og turen er nået til tapet til det kommende børneværelse.
Det skal kunne passe til både piger og drenge, vi kan se det fra stuen, så det skal heller ikke være alt for barnligt, og så skal vi kunne holde ud at se på det i nogle år, for vi er sgu nogle sløve padder herhjemme, når det kommer til istandsættelse.

Foreløbigt er jeg nået frem til disse valg:

Lækre farver som sagtens kan gå til piger og drenge. Men bliver det liiige småt nok? Kan det blive lidt forvirrende at kigge på måske? Fra Ferm Living

Ja så er der jo det med pingvinerne, hvis jeg skal vælge, skal det være den grå/sølv. Sødt men kan man holde ud at kigge på det i længden?


Robottapetet her synes jeg er supersejt! Og der er masser at kigge på for ungernes vedkommende.
Dette tapet er jeg selv plask forelsket i. Men er det bedre til mit eget soveværelse end ungernes? Marius vil måske få noget aversion mod blomster?
Her ses det i et børneværelse, det er sødt, men er det for girly?

Dette er også rigtig fint, og der er små fugle og dyr på tapetet. Farverne er også ok til pige-drengeværelse. Men et eller andet afholder mig.


Samme tapet tæt på...


Dette tapet er skønt, men bliver det for barnligt. Måske er det federe som en plakat?Hjælp mig med at vælge.... Hvilket tapet ville du selv have valgt til dine unger? Måske et helt andet? 

12 kommentarer:

 1. Jeg ville vælge det øverste fra ferm eller robotterne, men jeg er personligt ikke ret vild med blomster på væggene, så jeg er nok lidt upartisk ;-) god arbejdslyst med det!

  SvarSlet
 2. Jeg er for én af de to øverste- og nok mest den øverste. Jeg synes ikke, det bliver for småt. Og så kan der jo gå hel leg i den for børnene at tælle tern. Knus Heidi

  SvarSlet
 3. Jeg ville helt klart vælge noget grafisk, når det skal leve op til både dreng/pige, ses fra stuen og holde i flere år. Jeg har tapeseret mine pigers værelse med harlekin tern fra isak og det er blevet rigtig fint! Det fine fra ferm havde jeg også med i min udvægelsesproces og jeg synes stadig det er meget fint!

  Held og lykke med projektet...

  SvarSlet
 4. Harlekin fra Ferm åh hvor er de altså lækre...Dem vil jeg vælge! I børneværelset herhjemme har vi brune firkløvere fra Hollys, de er valgt udfra at det kan gå til begge køn, hvis vi får en lille pige en dag også;-)

  SvarSlet
 5. Harlekin fra Ferm - uden tvivl! :)

  SvarSlet
 6. Jeg ville vælge harlekinternene fra Isak, fremfor Ferm's netop fordi de er for små og forvirrende for mit øje. Og lidt for spraglede måske også.

  SvarSlet
 7. Tak for alle kommentarerne, ikke at jeg blev meget klogere ;) jo - Ferm med de små Harlekin er yt, bliver spændende hvad et ender med :)

  SvarSlet
 8. Jeg ville vælge robotterne! Synes bare det er så fint, kunne sagtens finde på selv at bruge det på et lille møbel eller noget, også selvom jeg kke har børn. Har du fundet et sted man kan købe det? :)

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu ret dyrt, det tapet med robotterne. 1000 kr for 6 meter. Men du finder det bla her: www.studioditte.com

   Slet