mandag den 29. marts 2010

Påske"ferie"


Jeg synes faktisk at det er lidt hårdt at have ferie - eller at familien har ferie. Jeg fik nærmest et lille chok i torsdags, da jeg opdagede at vuggestuen havde lukkedage i denne uge. Her går man lige og hygger og er kommet ind i en god barselsrytme, og pludselig er der to andre jeg skal tage hensyn til! Og underholde! Så nu er de altså sendt en tur på legepladsen, så jeg og Marius kunne få en lille morfar.
Og straks de var ude af døren, fik jeg simpelthen så dårlig samvittighed. Så nu har jeg skyndt mig at sætte en vask over, støvet lidt af og ryddet op og glæder mig til at de kommer tilbage ;)

4 kommentarer:

 1. Enig enig enig.... jeg troede også, at jeg skulle holde ferie og slappe af....men der har ikke været andet end ud af huset og ikke et øjebliks ro.
  Håber det kommer for dig.
  Kh og go' påske!
  kristine

  SvarSlet
 2. Åhh hvor kan jeg godt følge dig, jeg synes meget hurtigere man har fundet sig en rytme her anden gang.. Kan se at begge vores unger er nærmest lige gamle ;)
  Go' påske, knus fra Maria

  SvarSlet
 3. Ihh ja, man bliver helt flov, når man egentlig har mest lyst til at sende de store afsted i børnehaven. TOPNYDER mine formiddage med lillebror. (Er man så en meget dårlig mor??! Næppe!)
  Det er ikke for ingenting min blog hedder Frk. Hverdag. Jeg er stor tilhænger af hverdagens ro og rytme.
  Rikke

  SvarSlet
 4. Godt det ikke bare er mig! Nå, hjem kom de, og vi havde en helt fantastisk dag, hvor alle var glade. I dag har vi været på legepladsen - bare Katinka og mig - og vi hyggede os rigtig meget.

  SvarSlet