tirsdag den 16. februar 2010

Biltur

En lille hilsen fra Norge - Lillemands første visit hos farmor og farfar.

Så små babyer må jo ikke sidde så længe i autostol, så Lillemand måtte ligge i liften, og vi havde da også været korrekte forældre og lejet liftnet i Babysam. Og som jeg sagde til min kære mand: "Han skal altså ligge i den. Uanset hvor meget han skriger." Og det gik rigtig godt. Selvom nettet halvhang ned i ansigtet på Lillemand, og selvom det var umuligt at få fat i sutten gennem nettet... helt ind til han IKKE sov længere. Og i stedet skreg og skreg og skreg. Og så er der sgu langt til Norge.
En ting er intention en anden er realitet. Så jeg blev hurtig skiftet ud med lift, og bildte mig selv ind, at ingen kan beskytte sit barn bedre end moderen - så skulle det d lige være en autostol.

1 kommentar:

  1. Da vores lille Johannes var 3 måneder kørte vi 1000 km fra Luxembourg til Danmark - og ikke om MIT barn skulle sidde i sin autostol i så mange timer. Vi havde også lejet det der liftnet. Men for H! (eller hold da op), hvor var det ikke til andet end besvær! Nettet var helt nede i hovedet på barnet, arme og ben hang fast i nettet og der var ingen ro. Vi afleverede nettet inden turen gik hjemad 3 uger senere og holdt bare lidt flere pauser...

    SvarSlet