tirsdag den 2. februar 2010

HøjdemålerhjælpVi er endnu engang uenige om, hvordan en højdemåler til ungerne skal placeres. Indtil nu har vi målt Katinka på en flagstang, men foden er knækket af. Jeg vil egentlig bare have en tommestok, som jeg kan ligge ned i skuffen, ligeså snart ungerne er målt ;) Min bedre halvdel VIL have noget som kan hænge på væggen.
Vi skal ikke bo her forever, så det skal være noget som kan pilles ned igen når vi flytter, og det skal være noget man kan skrive på.

Har I nogle fine højdemålere? Og kunne I eventuelt linke/vise dem frem?

7 kommentarer:

 1. Nu har jeg ikke en endnu, men jeg har en klar idé om hvordan den skal være. Jeg vil gerne have en træliste, måske egetræ, som er 2 meter høj og måske 5*5 cm.. PÅ den vil jeg så markere baby's længde og vægt i starten af pinden, og så skal den jo så hænges op, med den afstand til gulvet. Jeg vil gerne have den simple træliste, uden en masse børnemotiver og farver, netop for at den kan flytte med (til forskel for en dørpost), og for at baby også gider at have den når han er stor :)

  SvarSlet
 2. Tommestokken er genial synes jeg. Hils din mand og sig det...
  Kh. Malene.

  SvarSlet
 3. Netop Julia, man skal gide at have den stående i mange år frem ;)

  Malene: Enig !

  SvarSlet
 4. Hvad med en wallsticker - jeg ved man kan få en hvor forskellige dyr balancerer. Måske er den fra Ferm.
  Hilsen Christina

  SvarSlet
 5. Problemet er at det er vanskeligt at få med os, når vi flytter

  SvarSlet
 6. Jeg ville også anbefale en wall-sticker. Den er nem at sætte op og tage ned igen, og efterlader ingen mærker. Har selv en super cool en med bl.a. ugler og sommerfugle, som jeg købte i Amsterdam, skal prøve at se om jeg kan oploade et billede af det. Jeg er overbevist om at du sagtens kan genbruge den når i flytter et nyt sted hen, så længe I pakker den ordentlig sammen igen. Det er i hvert fald min erfaring, eftersom jeg først kom til at hænge den op på den forkerte væg, for derefter at skulle sætte den op på ny...

  SvarSlet
 7. Det lyder godt. Tænkte man også kunne have wallstickeren på et malet bræt, som man kunne tage med.

  SvarSlet