søndag den 3. august 2014

Min nye creme + en vinder

Jeg sagde ja tak til at teste min nye creme Eucerin Even brighter concentrate, fordi jeg var på ferie i  Grækenland, og min hud i ansigtet var i den grad blevet så udtørret af solen, at jeg lignede en skrumpet sveske. Med mørke pletter hist og pist. Og det sker faktisk hver sommer - at min hud pludselig skrumper ind, og får mig til at ligne et alderdomshjem. Og det til trods for ufattelige mængder solcreme, after sun, ansigtscremer mm.
Se lige hvor glat og ren jeg ser ud helt au naturel!
Men men, jeg har brugt serummet i 3 uger nu, og tørheden er pist forsvundet. Min hud virker glattere og mere sund end ellers. For ud over at Eucerin Even brighter concentrate reducerer pigmentforandringer, så stimulerer cremen også hudens egen reperation af celleskader forårsaget af UV-stråler. Jeg har brugt cremen om morgenen og om aftenen, under henholdsvis dag- og natcreme.

Og nu til en vinder: Det blev dig Rikke. Tillykke med det. Send mig en mail, så sørger jeg for at det lækre serum kommer hjem til dig.

Hvis du vil vinde flere produkter fra Eucerin, kan du finde en konkurrence her.

1 kommentar:

  1. Stort tillykke til Rikke. Jeg er så glad for at jeg lige fandt det her indlæg, for jeg har så mange pigmentforandringer som jeg gerne vil have reduceret, så jeg skal helt klart afsted efter dagcreme og serum, så jeg kan få det afprøvet...tak for info Ü
    Kh Anja.

    SvarSlet