søndag den 22. december 2013

Opbevaring til LegoFriends

Katinka samler på Lego Friends. Hun elsker de små figurer, hun elsker at bygge Lego efter opskrifterne, og hun er vild med at lege med det. Men pludselig fik hun nok. "Mor det er ligesom om at jeg bare altid får LegoFriends, jeg nægter altså at samle mere..." Så de sidste 3 pakker med Lego Friends ligger bare og venter til lysten kommer tilbage. Det er heller ikke let efter fødselsdage, pakkekalender og adventskalender.


Men i dag, ville hun alligevel gerne sortere i alt "rodet". Vi har ellers haft Lego Friends sådan lidt over det hele, i tre forskellige kasser, og på 4 forskellige hylder. Og det er faldet på gulvet, og det er forsvundet, og det har fyldt (alt for meget) på ungernes lille værelse.

"Friends Sorting System" fra Room Copenhagen er ret smart. I den store kasse har Katinka "skolen" og en æske med en hel masse små dele, i den mindre kasse alt det som er samlet, og i den mindste, alt det som venter på at blive samlet. Lågene er også gode, til at holde styr på de forskellige legoklodser og dele, mens man samler. Og så er der jo den fantastiske bakke med alle de små skåle, som man sortere endnu mere i. Katinka har selv lavet et system. Og da hun havde siddet og sorteret længe, så gik hun derefter i gang med at lege med det.


Kasserne passer perfekt i reolen fra Ikea, og voila, nu har Lego Friends kun optaget to hyldepladser. Så er der måske alligevel plads til lidt julegaver!

Indlægget er lavet i samarbejde med Room Copenhagen

5 kommentarer:

 1. Hvor er det smart. Og tak for fif! 😊 Herhjemme har vi også en del LEGO friends efterhånden og mangler noget at opbevare det i. Men det er jo så hermed fundet. 😊

  SvarSlet
 2. Det er super smart, og jeg tror faktisk ikke Katinka gad at lege med alt det Lego Friends, fordi hun simpelthen ikke kunne overskue, at finde det frem, alle mulige steder fra.

  SvarSlet
 3. Super smart. Har du et link til en forhandler?

  SvarSlet
 4. Sættet kan i hvert fald fåes her: http://royaldesign.dk/viewitem.aspx?ID=91360

  Godt nytår!

  SvarSlet