lørdag den 17. november 2012

Billig men dyr webshopping

Katinka ønsker sig nogle nye sneakers, da hendes gamle er alt for små. Irriterende tidspunkt at købe det på, med tanke på kulde og sjap er realiteten de næste par måneder. Men vi har fundet et par, som vi begge kunne lide. Mor mest fordi der er pels-ish i, og Katinka fordi hun synes "de er mega-seje".Jeg fandt en sports-web-shop i England som solgte dem 200,- billigere end der, hvor vi var ved at købe dem i Danmark. Så den hoppede vi på.

Og så er det jo lige, at mit fonuftige gen slår til... Hmmm..sparede 200,-!!
Jamen jeg mangler jo også sko til træning, sneakers til dagligdagen og en yogamåtte til hjemmetræning, og et par løbebukser...og... og...

Disse røg i indkøbskurven for 28 pund - ca 260 kr!


Disse vil jeg egentlig hellere have... kan bedre lide de mørke toner, og nu jeg alligevel sender de andre retur, er det ikke noget problem.  
Sko til træning - Nike Air - til 350 kr - skal også retur - ARGGG!!!

Begge par sko jeg bestilte kommer i size 8 - desværre ikke US size 8, som passer til mig, men UK size 8.. dvs størrelse 42,5. Great. Or not so great.... skyndte mig at kontakte firmaet for at ændre størrelse... det kan man ikke, når man først har bestilt, så får man altså det man har bestilt.

Så det...

Står du lige og mangler sko i størrelse 42,5 så siger du bare til!
8 kommentarer:

 1. Slipper I for told (england)? De er rigtig fede de mørke-tonede sneakers, godt valg ;0)

  SvarSlet
 2. Hvad med at få pengene retur? Kunne du bare ombytte størrelserne i webshoppen? Da jeg købte mine nike liberty kom de i forkert størrelse, og jeg kontaktede firmaet. Men jeg kunne ikke bare ombytte. Jeg skulle returnere skoene, fp pengene tilbage og derefter bestille de på ny i den rette størrelse.

  SvarSlet
 3. Ja, man betaler ikke told inden for EU

  SvarSlet
 4. Samme her. Nu forsøger jeg at kansellere hele baduljen, og så bestille det en gang til, hvis det kan lade sig gøre. 😝

  SvarSlet
 5. Hvis du nægter at modtage pakken ryger den retur helt automatisk og hvis du har betalt over Paypal, kan du få dine penge retur ved at skrive til Paypal... det har jeg i hvertfald gjort på et tidspunkt hvor jeg bestilte et par støvler hos et firma i Australien.. beløbet var trukket, men Paypal gav mig pengene igen, da firmaet og deres hjemmeside pludselig forsvandt ud i det blå... Jeg vil tro at du kan benytte denne service også i det her tilfælde! De hedder ikke Paypal for ingenting ; )

  SvarSlet
 6. Jeg har betalt med Visa, det er bare super irriterende, at jeg ikke kan finde ud af at kigge på de rigtige tal ;))

  Har ellers en Paypal ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber det hele ender lykkeligt alligevel.... ja, det er irriterende at lave den slags fejl! : )

   Slet
 7. I like the color of shoes. Its easy to buy on-line shoes which are cheaper. But we don't know about the stuff and condition or faults of that product.
  Ladies Golf Shoes

  SvarSlet