mandag den 23. april 2012

Sommerstemning

Det gælder om nyde det mens man kan!

Da jeg hentede ungerne fra institutionen i dag, var både vuggestuen og børnehaven indenfor!!!
- Hvad sker der for det! Undskyldningen var at nogle unger havde frosset tidligere... Så giv dem dog noget tøj på!... grrr. Så hjem med os og ud i haven, lege, snacke og drikke te og appelsinvand.


Se lige vores nye sommersæt. Det er fra Rosendahl og lavet af plastic, så det er perfekt at "have" med ud. Og så er det fra Grand Cru serien som jeg jo elsker. Serien hedder Outdoor, og man kan få det i tre forskellige farver.

Termokanden er også fra Rosendahl, og ligeledes fra deres Grand Cru serie, den passer perfekt til sommersættet, og den er simpelthen så flot!

Mmmm nogle dage er bare bedre end andre ;)2 kommentarer:

  1. Ja, på med noget tøj...og UD. Unger skal ud og "krudte a`".

    Jeg har aldrig set sommersættet fra Grand Cru, men hvor er det flot og praktisk. Jeg var forøvrigt lige ved at få kaffen i den gale hals da jeg så at du havde dine - er det mega musel - krus med i haven. Iguder hvis de tar terrassen...tør alet ikke tænke tanken. Jeg har faktisk selv den holdning at vi har vores ting for at bruge dem, meeeen, der er grænser.

    Go dag til dig og dine fra Joan M.

    SvarSlet
  2. Tak Joan ;) en god kop må der til, har egentlig aldrig tænkt at de kan gå i stykker! Nu tør jeg da aldrig tage dem med igen

    SvarSlet